Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Scene:

Kreftforeningens Vitensenter mandag 7. februar 2022

7. februar kan du som har kjent på ensomhet under koronapandemien, møte andre i samme situasjon i Kreftforeningens Vitensenter. Denne dagen blir det bokbad med Lotta Våde.

«Hver dag teller. Livet etter kreft.» Mange kreftrammede møter store utfordringer når kreftbehandlingen er avsluttet, utfordringer man ikke er forberedt på. Kreftkompasset med kreftsykepleier Lotta Våde har derfor satt seg fore å skrive en bok med konkrete råd om hva du selv kan gjøre for å mestre hverdagen, og for å hjelpe deg til å forstå at du ikke er alene om å oppleve tiden etter avsluttet behandling som utfordrende. Resultatet har blitt en bok som er både oppløftende, lettlest, fargerik og gir håp. Den består av pasienthistorier, faglig informasjon og gode råd, og innholdet er valgt ut i samarbeid med tidligere pasienter, pårørende og helsepersonell.

Kreftforeningen ønsker å invitere deg som på grunn av koronapandemien har fått kjenne på økt isolasjon og ensomhet. Her kan du treffe andre i samme situasjon og samtidig få nye impulser gjennom samtaler med et knippe forfattere om aktuelle bøker.

Tidspunkt og sted
Mandag 7. februar kl 11.30 – 13.00.

Dørene åpner kl. 11.30. Det blir enkel servering og det vil være mulighet til å stille spørsmål, treffe forfatteren samt utforske Vitensenteret i tiden før eller etter bokbadet. Fra kl. 12.00 leder spesialsykepleier Heidi Brorson oss gjennom en samtale med forfatter.

Kreftforeningens Vitensenter ligger i Kongens gate 6 i Oslo sentrum. Lokalet har universell utforming med inngang fra gatenivå.

Om du ikke har mulighet til å delta fysisk, kan du følge bokbadet direkte fra kl. 12.00 her: livestream.kreftforeningen.no?

Påmelding
Bokbadet har et begrenset antall plasser og krever påmelding her: Les mer her - Ekstern lenke

Bokbadene hadde ikke blitt til hvis ikke det hadde vært for Stiftelsen Dam. De er en av Norges største stiftelser som gir penger til helse- og forskningsprosjekter som skal gi bedre helse gjennom deltakelse, aktivitet og mestring for folk i Norge.

Bokbad med Lotta Våde er ett av ti i serien «Leseglede. Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter.

Få med deg de andre også. Se øvrig program på kreftforeningen.no/vitensenteret/tilbud

Leseglede: Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter med Lotta Våde
Sted: Kreftforeningens Vitensenter
Adresse: Kongens Gate 6
Dato: Mandag 7. februar 2022
Tid fra: 11:30
Tid til: 13:00
Kategori: Scene
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kreftforeningens Vitensenter
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kreftforeningens Vitensenter her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo