Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Gamle Aker Kirke lørdag 29. januar 2022

EUFONI – Panfløyte og piano i Gamle Aker

Det så lenge mørkt ut, men etter de siste lettelsene i smittevernet har vi lørdag 29. januar kl. 18 gleden av å invitere til en panfløyte- og pianokonsert i Gamle Aker. Det er den virtuose panfløytisten Roar Engelberg og den like virtuose pianisten Torgeir Kinne Solsvik som gir til beste et variert program, med hovedvekt på klassisk og romantisk musikk. Det vil også bli urframføring av musikk for panfløyte og piano av Gamle Akers organist Yngve Sporild Breievne.

Billetter kan kjøpes her Les mer her - Ekstern lenke og ved inngangen.

Roar Engelberg har vi i mange år sett og hørt mye på TV og i radio, og opplevd på konsert. Han har sin utdanning blant annet fra musikkhøgskoler i Nederland og Romania. Han har mottatt høye utmerkelser fra den rumenske staten for fortjenstfullt arbeid med rumensk musikk.

Torgeir Kinne Solsviks allsidighet viser seg også som kordirigent, organist, pianostemmer, pianoforhandler og plateprodusent, og han driver et eget lydstudio i boligen sin.

Musikernes rike musikalitet og høye tekniske nivå er dokumentert på en lang rekke CD-er, både som solister og i samspill med andre musikere og sangere.
Duoen slapp en CD i september i fjor. CD-en har navnet EUFONI, og det er også navnet på konserten. CD-en kan man blant annet finne på Spotify. Eufoni er et ord som betyr velklingende eller vellyd, og det blir rikelig vellyd på denne konserten. Panfløyte klinger veldig flott i Gamle Akers gode akustikk.

Billetter à kr. 200 kan kjøpes hos Ticketmaster, og ved inngangen. Vi har plass til 130 tilhørere når vi følger de rådende smittevernregler.

EUFONI - panfløyte og piano i Gamle Aker kirke
Sted: Gamle Aker Kirke
Adresse: Akersbakken 32
Dato: Lørdag 29. januar 2022
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Gamle Aker Kirke
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.746892 - Latitude: 59.923687

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gamle Aker Kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gamle Aker Kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo