Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Yogahaven, Oslo mandag 31. januar 2022

Finn veien ut av Stress og Utbrenthet med yoga!
Medisinsk yoga som skånsom, rolig aktivitet kombinert med økt kunnskap og forståelse- a match made in heaven! Du vil i løpet av dette kurset finne dyp ro, hvile og gradvis bygge deg opp til mer energi og overskudd!

Utbrenthet og stressrelaterte plager står for en stor andel sykefravær i Norge
For deg som har møtt veggen eller kjenner at den nærmer seg faretruende; du er ikke alene! Langvarig stress kan føre til utbrenthet, sykdom, smerter, søvnproblemer, svingende humør, dårlig hukommelse og lavt energinivå for å nevne noe. Men utbrenthet/utmattelse kan også være et resultat av sykdom, medisinsk behandling, smerter og søvnproblemer, så vel som høy belastning i livet totalt sett over lang tid. Du kan lese mer om utbrenthet her

Yoga mot stress og utbrenthet!
MediYoga (medisinsk yoga) er en rolig og skånsom form for yoga som er nøye utprøvd og testet i studier for å trygt kunne passe for alle. En deilig enkel yoga, som du kan utføre på stol om nødvendig. Flere studier viser at denne yogaformen har en gunstig effekt på stress, og mange hundre deltagere har erfart og rapportert at denne rolige yogaen har en svært dyp og gunstig effekt på kropp og sinn! Du kan lese mer om mediyoga her.

Kurset egner seg for deg som:
har mye hverdagsstress
er i en krevende livssituasjon
er utbrent- har møtt veggen
har søvnproblemer
er utmattet etter sykdom
er pårørende
jobber med mennesker som er utbrente
Dette er et førstehjelpskurs med MediYoga som medisin for deg som ønsker å bli fri fra symptomer på stress, utbrenthet eller utmattelse. Det er for deg som vil finne veien ut av utbrenthet og til mer overskudd, og ønsker å lære deg hvordan du selv bedre kan holde på din energi.

Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper i yoga, og her kan du komme uansett dagsform. Noen dager vil du kjenne at du egentlig ikke orker å gjøre så mye- og det er helt ok! Her får du tid til å bygges sakte og vennlig opp igjen, og i løpet av kurset vil du oppleve at det skjer endringer, både fysisk og mentalt.

Ro ned og styrke nerve- og hormonsystemet med MediYoga
I dette kurset vil du gjøre skånsomme øvelser som støtter kroppen til å skru ned stressresponsen, uansett hva den skyldes. På den måten balansere nervesystemet og nivået av stresshormoner, slik at kroppen kan styrkes fra innsiden. Det vil bli lettere å regulere ditt stressnivå, og du blir mindre reaktiv, får bedre konsentrasjon og økt fysisk kapasitet. Med yogiske teknikker og helhetlig tilnærming, aktiveres og stimuleres energien i deg slik at du igjen opplever å ha mer energi!

Dette inngår i kurset:
Hver klasse varer 90 minutter, med pust, bevegelser, meditasjon og guidet avspenning, samt noe teori. Kurset går over 8 ganger, med fri i skolens ferier (uke 8). Du kan delta i studio eller online. Kurset er en blanding av teori og praksis; ca 75 minutter av klassen er yoga, pust og

MediYoga for deg som er utbrent, stresset eller opplever fatigue
Sted: Yogahaven, Oslo
Adresse: Kjelsåsveien 160 B, 3.etg
Dato: Mandag 31. januar 2022
Tid fra: 12:00
Tid til: 13:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Yogahaven, Oslo
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Yogahaven, Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo