Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Yogahaven, Oslo søndag 30. januar 2022

Velkommen på GongBad!
GongBad er en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg hen til matten, gongene, syngebollene og trommen!

Gongenes kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker, inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon. Etter gongbad er du fylt av glede, harmoni, tilstedeværelse og ro.

Avmelding mindre enn 5 dager før arrangementet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Ved avmelding mer enn 5 dager før refunderes det fulle beløp.

Smittevern
P.g.a. smittevern er det begrenset plass og alle må ha med egen matte og pledd og eventuelt pute, vi har begrenset mengde utstyr til utlåns. Vi har også matter til salgs i vår butikk – anbefaler på det varmeste en av våre deilige ullmatter. Husk å holde god avstand til de andre deltakerne når du kommer og går samt i studio.

Varmt velkommen!
Gongmester Anne Siri spiller for deg. Hennes Gongbad er alltid fulle og hun holder jevnlig konserter i Emanuel Vigeland museet også.

GongBad - meditativ konsert
Sted: Yogahaven, Oslo
Adresse: Kjelsåsveien 160 B, 3.etg
Dato: Søndag 30. januar 2022
Tid fra: 18:30
Tid til: 20:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Yogahaven, Oslo
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Yogahaven, Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo