Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Sagene Kirke tirsdag 14. desember 2021

Julemåneden 2021 er her! Og i en koselig førjulstid inviterer vi til de faste tirsdagskonsertene i Sagene kirke. Kantor Stein Skøyeneie, som spiller konsertene, forteller:

Programmene de tre adventstirsdagene er som tidligere år laget som en adventsorgelkonsertkalender. Det er åtte luker på hvert program, og du skal åpne de, en for en, etter hvert som konserten skrider fram. På denne måten avdekkes mange spennende og fine orgelverker og stykker. Jeg tenker egentlig ikke å røpe så veldig mye. En adventskalender skal jo ha 24 overraskelser. Og det får du hvis du kommer. Åtte i slengen.

Men litt kan jeg si: det er musikk fra mange som land skjuler seg bak lukene. Og selvfølgelig er det 24 komponister, kjente og ukjente. Eldstemann så dagens lys, første gang, midt på 1500-tallet, og yngstemanns bidrag er i historisk sammenheng for ferskvare å regne.

14. desember åpner du pent og pyntelig luke nummer 9 til 16, og jeg forsøker å leve opp til lovnaden fra forrige tirsdag men vrir repertoaret mer mot julemusikk.

Konserten er gratis.
Vel møtt.

Orgelkonsert i Sagene kirke
Sted: Sagene Kirke
Adresse: Dannevigsveien 17, 0463 Oslo
Dato: Tirsdag 14. desember 2021
Tid fra: 13:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sagene Kirke
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.752639 - Latitude: 59.937699

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sagene Kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sagene Kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo