Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Julekonsert - Ullern Kammerkor

Dette skjer - Musikk:

Gamle Raadhus Scene tirsdag 30. november 2021

30/11-21 er den anerkjente fiolinisten Birgitte Stærnes solist med TKO i Bjørn Skjelbreds fiolinkonsert «Fading Time». Fiolinkonserten er bestilt av Birgitte Stærnes og ble urframført på Halvorsen Musikkfest 2019 av Stærnes og TKO. Dette blir den andre fremførelsen av verket. På programmet er også Nils Henrik Asheim «In Short», Ottovino Respighis «Antikke Danser» og Edward Elgars «Serenade for Strings». Kunstnerisk, dirigerende og spillende leder: Per Kristian Skalstad.

Birgitte Stærnes har i de siste a?rene gitt en rekke konserter i Norge, Svalbard, Frankrike, Spania, Danmark og Estland, Kanariøyene og Italia, Tsjekkia og Russland. Va?ren 2012 ga hun ut CD med verker av Johan Halvorsen sammen med Helge Kjekshus. CD’en fikk stra?lende kritikker i The Gramaphone, the Strad og Musikal Opinion!

Sammen med gitaristen Martin Haug dannet hun i 1997 duoen A Corda. Duoen har siden gitt en rekke konserter i inn-og utland og spilt inn 4 CD ’er. Fra 2007-2009 mottok de som eneste duo ensemblestøtte fra Norsk Kulturra?d. Birgitte Stærnes er kunstnerisk leder for Johan Halvorsen Musikkfest. Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Norsk Komponistforening

Billetter på TicketCo og i døra, dørene åpner 19:00. Servering før konserten og i pausen.

Telemark Kammerorkester og Birgitte Stærnes
Sted: Gamle Raadhus Scene
Adresse: Christiania Torv 1, 0157 Oslo
Dato: Tirsdag 30. november 2021
Tid fra: 19:30
Tid til: 21:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gamle Raadhus Scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gamle Raadhus Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo