Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Scene:

Nordisk Film Kino Colosseum torsdag 25. november 2021

Velkommen til årets store one night only: TERMINATOR 2 - JUDGEMENT DAY - New Digital remastered 4K version, vises kun en gang i Norges største kinosal Colosseum sal 1.

Dato: Torsdag 25. november 2021
Tidspunkt: Kl. 20:30
Få med deg denne unike muligheten hvor hele himmelen på kuppelen i Colosseum vil være prydet av imponerende Terminator animasjon sammen med den ikoniske kjennings-soundtrack låten til Terminator. Dette blir årets oppvarming til det som er en av de beste sci-fi og action filmene gjennom tidene. Det blir introduksjon foran visningen. Terminator 2 har 30 års jubileum, og filmen er blitt restaurert til perfeksjon i 4K av filmverdenens mest beryktede perfeksjonist - James Cameron i sin egen høye personlighet. Aldri har denne filmen sett bedre ut. Og nå kan du se den i Norges største kinosal.
Visningen er et stolt samarbeid mellom Another World Entertainment og Nordisk Film Kino.

James Camerons episke mesterverk innen action- og sci-fi sjangeren, med Arnold Schwarzenegger i sin mest ikoniske rolle, fyller 30 år og er nå blitt restaurert til perfeksjon i 4K av James Cameron i sin egen høye personlighet. Under hans ledelse er det på tide at TERMINATOR 2 går inn i et nytt tiår og blir omfavnet av en ny generasjon og til glede for alle fans.

Da filmen kom ut i 1991, ble hele filmverdenen overrasket over de banebrytende effektene, lyden, lydeffektene og makeup-magien, som førte til at filmen vant et gigantisk publikum og fire Oscar-statuer:
Beste lyd
Beste visuelle effekter
Beste lyd effekter
Beste sminke

Synopsis:
Ti år har gått siden maskinene som styrer fremtiden sendte en Terminator til jorden på et oppdrag for å drepe den ufødte John Connor - den fremtidige lederen for menneskeheten. Oppdraget mislyktes, og i dag er John Connor ti år gammel. Moren hans Sarah er fengslet på et mentalsykehus med sin fryktelige informasjon. Maskinene sender nå tilbake den avanserte roboten T-1000 for å drepe John og moren hans. Samtidig sendes en gammel bekjent for å beskytte dem. Til enhver pris.

Roboten T-800 som er spilt av legendariske Arnold Schwarzenegger er tilbake, men nå med et nytt oppdrag. Sist var målet å ta livet av Sarah Connor, men nå må han beskytte hennes 10 år gamle sønn for den enda mer avanserte roboten T-1000.
Gjør dere klare for en helaften i 4K dere ikke vil gå glipp av!

«I’ll be back»

PS: sjekk ut traileren her Les mer her - Ekstern lenke

One Night Only - TERMINATOR 2 - New Digital Remastered 4K version
Sted: Nordisk Film Kino Colosseum
Adresse: Fridtjof Nansens vei 6, 0369 Oslo (Majorstua)
Dato: Torsdag 25. november 2021
Tid fra: 20:30
Tid til: 23:00
Kategori: Scene
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Nordisk Film Kino Colosseum
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.710640 - Latitude: 59.929646

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Nordisk Film Kino Colosseum
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Nordisk Film Kino Colosseum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo