Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Kulturkirken Jakob søndag 5. desember 2021

Igjen er det kritikerroste vokalensemblet PUST på turné! Vi har gleden av å invitere til julekonsert der det oser julefred og glede. Konseptet «Julero» har blitt en god tradisjon for mange. I år bys det blant annet på nytt materiell fra ensemblets siste utgivelse; «Lengt etter lys».

Hver desember siden 2010 har PUST turnert i hele Norge med konserten «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme navn og ble av kritikerne betegnet som «En juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten denne plata som en av ti juleplater du bare «må ha» i samlingen din sammen med julemusikk av blant annet Frank Sinatra, Elvis og Ella Fitzgerald.

I fjor kom bandets sjette album «Lengt etter lys», bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk topp score av amerikanske RARB – The Recorded A Cappella Review Board – og ble fremhevet som et av årets album (picks of the year).

Albumet fikk også strålende tilbakemeldinger i norsk presse:
«Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt – og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp.» (Tor Hammerø – Nettavisen, 2020)

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

Velkommen til julero med PUST!

PUST - Julero 2021
Sted: Kulturkirken Jakob
Adresse: Hausmanns gate 14
Dato: Søndag 5. desember 2021
Tid fra: 19:30
Tid til: 21:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Kulturkirken Jakob
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.755348 - Latitude: 59.918136

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kulturkirken Jakob
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kulturkirken Jakob her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo