Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Julekonsert - Ullern Kammerkor

Dette skjer - Musikk:

Sub Scene lørdag 27. november 2021

Yndling lager melankolsk og fengende musikk, bestående av svevende lydbilder som omkranser nære og ærlige tekster. Dette er luftig og drømmende pop, som drar inspirasjon fra klassiske indie- og drømmepopartister som Beach House, Mazzy Star, TOPS og Crumb.
Debutsingelen «Childish Fear» kom i februar 2021, og har blitt fulgt opp av to singler så langt; «Cotton Candy Skies» i mai og «Out of My Way» i september. Låtene har fått mye positiv oppmerksomhet, og er en forsmak på debut-EPen som er ventet i løpet av vinteren 2021/2022.

Live Hanken er 18 år og kommer fra Hankane i Ålesund. Hun har spilt gitar og sunget mesteparten av livet, og har de siste par årene eksperimentert mer og mer med vokal og gitar på ulike måter, og har utviklet et særegent og unikt sound. Som liten bodde hun i Oslo og hang mye på Sub. Nå er hun tilbake i Oslo, og står denne gangen selv på Sub Scene. Ellers studerer hun for tiden første året på Norges Musikkhøyskole.

Yndling + Live Hanken
Sted: Sub Scene
Adresse: Rosenkranz gate 17, 0160 Oslo
Dato: Lørdag 27. november 2021
Tid fra: 19:30
Tid til: 22:00
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sub Scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.736545 - Latitude: 59.912197

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sub Scene
KitFai... lørdag 11. desember 2021

Legg inn arrangement ved Sub Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo