Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Julekonsert - Ullern Kammerkor

Dette skjer - Utstilling:

Atelier Heidi Fosli lørdag 27. november 2021

Jeg har gleden av å invitere til førjuls- "Åpent Atelier" lørdag 27 november og søndag 28 november (første søndag i advent)!
Årets produksjon "Embrace" har jeg ennå ikke fått vist i Oslo, og "Åpent Atelier" har jeg ikke tid til hvert år, derfor er det ekstra hyggelig å kunne åpne atelieret nå før jul!
Jeg lover julestemning med servering av pepperkaker og gløgg samt boblerogforfriskninger!
Førstemann som kommer både lørdag og søndag får et fritt valgt litografi i gave !
Adresse: Frognerveien 42 C på Frogner i Oslo (Inngang fra Frognerveien da hjørnegård mot Odinsgate).
Ring på dørcalling nr 14 (atelier fosli), gå gjennom bakgård, inn oppgang C og øverste etasje.
Hjertelig velkommen!
Gleder meg til å se dere, og vise de nye maleriene!


Litt info om mitt virke:
HEIDI FOSLI født 1961 i Sandefjord er en prisbelønnet kunstner med internasjonal karriere som bor og arbeider både i Norge og Italia fra sine atelierer i begge land. Hun er representert i permanente kunstmuseums samlinger i USA, Danmark, Italia og Sør Korea, og har dessuten verk i det offentlige rom i Italia og Norge.
Fosli arbeider med oljemaleri og grafikk, og maler intuitive og fargerike malerier i både impresjonistisk og ekspresjonistisk stil. Primære inspirasjonskilder er Claude Monet, og Munch´s symbolisme.
Sentralt i Foslis kunst står avpersonifiserte menneskelige representasjoner og torsoer. Hun jobber både i den figurative og abstrakte tradisjonen. Hun har uttalt at hun prøver å formidle undring over vår eksistens med sitt kunstutrykk, og også belyse en ubalanse sett ut ifra et globalt samfunnsperspektiv.
Mer om kunsteren
Hun ble antatt og stilte ut på VENEZIA BIENNALEN 2019 (!), invitert av italiensk kurator som gjestekunstner !
Den italienske kunsthistorikeren Daniela Fraioli hevder at Fosli revolusjonerer impresjonismen.
Den italienske kunstkritikeren og forfatteren Costanzo Costantini kaller henne en «datter av Ibsen og Munch», og kunstkritiker Salvatore Russo sier at hun formidler et nytt språk med sin kunst.
Kunstkritiker og forfatter Prof. Paolo Levi sier: ”Gjennom den ekstraordinære bruken av farge, som går langt utover bare estetisk forskning, gir Heidi Fosli frie heterogene uttrykksfulle potensialer som kommer fra en internalisert undersøkelse”.
Den berømte kunstkritikeren Vittorio Sgarbi skriver: ”Fosli bruker en farge av klar ekspresjonistisk arv, i tråd med den beste skandinaviske tradisjonen, ekstrem vibrasjon i seg selv i tykke og sammenfallende strøk, nesten som Nabis, fremkallende spøkelser av primordiagrammer eller landskap i en sublim tilstand av isolasjon. De kalde nyanser veksler med de varme som ishalter vil med vulkanske branner, i en glødende, kontrastfylt, noen ganger foruroligende, men feilfri visjonær balanse”.
Som første norske kunstner i historien mottok hun bronsemedalje og for sitt arbeid fra det 101 år gamle prestisjetunge akademiet ”Arts-Sciences-Lettres” i

Åpent Atelier Heidi Fosli
Sted: Atelier Heidi Fosli
Adresse: Frognerveien 42 C, 0266 Oslo
Dato: Lørdag 27. november 2021
Tid fra: 12:00
Tid til: 16:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Atelier Heidi Fosli
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.708381 - Latitude: 59.919641

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Atelier Heidi Fosli
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Atelier Heidi Fosli her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo