Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Julekonsert - Ullern Kammerkor

Dette skjer - Konsert:

Yogahaven søndag 21. november 2021

Velkommen på GongBad!

Søndag 21. november inviterer GongMester Anne Siri til GongBad kl. 18:00.

GongBad er en musikalsk indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg hen til matten, gongene, syngebollene og trommen!

Gongenes kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker, inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon. Etter gongbad er du fylt av glede, harmoni, tilstedeværelse og ro.

Bindende påmelding. Avmelding mindre enn 5 dager før eventet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Da refunderes beløpet minus 30%
i admin.kostnad.

Du må ha med egen matte og pledd og eventuelt pute.

Pris
kr. 350,-

Tid
kl. 18:00-19:15, dørene åpner 20 minutt før.

Varmt velkommen, Gongmester Anne Siri!

Om Anne Siri Langelandsvik:
Anne Siri er en av Norges mest erfarne Gongmestere og holder jevnlig GongBad både i Norge og utenlands. Hun holder Grunnkurs i Gongspill og utdanner GongYoga terapeuter. Siden barndommen har hun hatt stor glede av og interesse i musikk, spilt trombone og tenor, og sunget. Da hun i 2011 fikk oppleve lyden av Gong for første gang visste hun umiddelbart at hun skulle lære å spille Gong. Det var den mest sjel-settende og fantastiske opplevelse noensinne. Siden har hun spilt for mange, mange hundre mennesker, både innland og utland, og hennes GongBad er alltid full-booket.

GongBad - meditativ konsert
Sted: Yogahaven
Adresse: Kjellsåsveien 160 B
Dato: Søndag 21. november 2021
Tid fra: 18:30
Tid til: 20:15
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Yogahaven
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Yogahaven her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo