Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Det Internasjonale Barnekunstmuseet lørdag 25. september 2021

Høsten 2021: Familie-yoga på Barnekunstmuseet med Rebekka E. Kvelland

Bli med på familie-Yoga hvor barna sammen med ledsager utforsker ulike yogastillinger, yogaleker, pusteøvelser og avspenninger ledet av barneyogalærer Rebekka Eline Kvelland.

**Passer for barn fra 5 år, sammen med ledsager, 1 voksen***

Dato: Lørdag 25.september kl. 13.00

Tema 25/9; Barneyoga: Helt superhelt! Alle kan være en superhelt hvis vi blir kjent med kraften i oss selv. Superhelter vet når de skal bruke kroppen og tankekraften sin til å få mer selvtillit, og når de trenger en pause. De kan puste og hvile seg sterke. Superhelter er spesielt gode på å være glade i seg selv. Både store og små superføtter kan trenge litt massasje. Som superhelter er vi høye beskyttere av planeten vår, der vi kan føle oss mest frie – i Naturen. Kom gjerne kledd som din favorittsuperhelt – minst én kjent superheltinne kommer innom! Om heltinnen: Rebekka Eline Kvelland er yogalærer for barn og unge, og barn med spesielle behov. Hun er utdannet og sertifisert ved Oslo yoga. Hun underviser ved Northern light yoga, og der barna er. Rebekka bruker yoga til å fremme barns selvfølelse og støtte dem i sine livsfaser. Hun bruker gjerne elementer fra Naturen og viser magien i de store og små ting.

Påmelding via: info@barnekunst.no

Rebekka Eline Kvelland – Yogaløvene
Rebekka er yogalærer for barn og unge. Hun er utdannet ved Oslo yoga, og har studert ulike yogaformer i California og India. Hun holder også sangsirkler for voksne ved Northern light yoga.Rebekka bruker yogaen til å komme i kontakt med den kreative natur, og styrke den enkeltes selvfølelse.

Om Yogaløvene: Yogaløven er sterk og kan brøle høyt, men er først og fremst en mester i å slappe av og nyte livet. Vi lærer å bruke stemmen og lytte til vår indre klokke. Vi bruker yoga- og pusteøvelser når vi trenger mer energi, når vi har vondt i hodet eller trenger å roe ned kroppen slik at det er lettere å sove om kvelden. Gjennom rolige strekk og visuell, veiledet meditasjon kommer vi inn i en avslappet og kreativ tilstand. Vi gir form til noe vi har drømt eller lært underveis, vi fargelegger, tegner og skriver fritt. Fredag avslutter vi uka med å lage en sirkel med blomster og steiner vi har funnet i naturen, og feirer med rytme og sang.

Familie-yoga på Barnekunstmuseet med Rebekka E. Kvelland
Sted: Det Internasjonale Barnekunstmuseet
Adresse: Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo
Dato: Lørdag 25. september 2021
Tid fra: 13:00
Tid til: 14:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Det Internasjonale Barnekunstmuseet
KURS LØRDAG 2. OKTOBER 2021 ... lørdag 2. oktober 2021
Kurs 6.november 2021 TEGNE SEL... lørdag 6. november 2021
Kurs Lørdag 20.november 2021 ... lørdag 20. november 2021

Legg inn arrangement ved Det Internasjonale Barnekunstmuseet her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo