Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Gamle Raadhus Scene søndag 19. september 2021

U-tøffe Tuva er en tøff 6-åring som elsker å danse og synge på scenen, klatre superhøyt, spille Pokemon og trikse på sparkesykkelen sin, men det hun ELSKER aller mest, er å være med venner og bestemor. Men... Tuva har en hemmelighet som bare hun og mamma vet... Hun blir så redd når ikke mamma er der... Hvordan kan hun være tøff også uten mamma?

Varighet ca. 40 minutter uten pause. Passer best for barn på tre år og oppover.

Medvirkende

Gunda-Marie Bruce
Dorina Komani, klaver

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Vær snill å registrere samme navn på alle billettene. På den måten kan vi passe på at hver kohort får nok avstand til den neste.
150,-/50,- (vi legger alltid av noen fribilletter til familier som har problemer med å prioritere kultur pga. at billettene er for dyre. Send en mail til info@operatilfolket.no).

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Covid-19

Vi må be om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Det er påbudt å bruke antibac og viktig å holde avstand. Ellers følger vi til enhver tid alle restriksjoner og regler som gjelder.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står "BESTILL".
Deretter trykker du "FORTSETT". Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Oslo Operafestival BARNEOPERA
Sted: Gamle Raadhus Scene
Adresse: Christiania Torv 1, 0157 Oslo
Dato: Søndag 19. september 2021
Tid fra: 14:00
Tid til: 14:30
Kategori: For barn
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gamle Raadhus Scene
Oslo Operafestival – Lørdag... lørdag 25. september 2021
Oslo Operafestival - LØRDAGSO... lørdag 25. september 2021
Oslo Operafestiva - THE RAKE'S... lørdag 25. september 2021
Oslo Operafestival - CAROLINE ... torsdag 30. september 2021

Legg inn arrangement ved Gamle Raadhus Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo