Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Sport:

Oslo mandag 2. august 2021

En ferieaktivitet for ungdom mellom 13-16 år med interesse for gaming.i Uke 31 og uke 32! Fem dager med et variert program pakket med læring og moro.

Det er begrenset antall plasser (50 stk) hver uke.

Deltakerne deles inn i fire grupper av 10-15 personer og følges av hver sine gruppeledere, som gjerne selv er aktive esport-utøvere.

Disse coachene vil følge deltakerne gjennom hele uken og dele av sine egne tips og triks, foruten gi personlig veiledning og oppfølging. Med splitter nye datamaskiner fra øverste hylle, vil Eldorados UpSkill:Summer glede og øke ferdighetene til selv erfarne gamere.

Kort fortalt handler UpSkill:Summer om å ha det gøy med spill, finne nye venner og bli en bedre spiller. Vi vil fokusere på god og respektfull oppførsel, lære om nettvett, sosial trening og personlig utvikling, og selvsagt moro med ulike dataspill.

Coachene vil lære deg hvordan du kontrollerer din egen følelser mens du spiller, samarbeider internt i laget, kommuniserer, gir deg tips for mental trening, fysisk fostring og kosthold, samt selvsagt ulike taktikker og tips du kan bruke i selve spillet.
Hver dag drar vi ut av huset, spiser lunsj mens vi er på besøk til Oslo Reptilpark, spiller minigolf på Oslo Camping, tar en badetur til Sørenga og eller går på utforsking i byen.

Under campen vil alle deltakerne få anledning til å prøve seg på egenhånd med å bygge en egen PC, lære om streaming, spille VR, eller spille på Eldorado storskjerm. Kanskje får vi også besøk av noe kjente gaming-personligheter.

Etter ordinær at det ordinære programmet på campen er over kl 17:00, er det fritt frem for deltakerne å fortsette å spille resten av dagen gratis på Eldorado, gjerne sammen med foreldre som vil lære litt mer om gaming.

Upskill:Summer Gaming camp
Sted: Oslo
Adresse: Torggata 9b
Dato: Mandag 2. august 2021
Tid fra: 09:00
Tid til: 21:00
Kategori: Sport
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Oslo
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.747876 - Latitude: 59.913973

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslo
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo