Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Emanuel Vigelands Museum lørdag 24. april 2021

Det våres!

Den nystartede Konsertserien Ekho inviterer til sin tredje konsert denne våren i Oslos hemmelige perle: Emanuel Vigelands Mausoleum. Rommet er et instrument i seg selv, med tyve sekunders naturlig etterklang. Det er også et vakkert rom fylt av kraftfulle fresker som utgjør Emanuel Vigelands livsverk Vita. På denne konserten tar Gunnhild Tønder med seg cembaloet, og mezzosopranen Eira Huse tar med seg seg stemmen. Det blir soloverk for cembalo, barokke arier og en helt nykomponert a cappella-sang skrevet til rommet av utøverne selv. All musikken er tilrettelagt for rommet. Konserten er åpen for alle og streames direkte kl 20.00 lørdag 24. april. Konserten blir liggende ut 1.mai.

Livestreamingen foregår på vår Facebook-side, og etter streamingen blir konserten også lagt ut på Vimeo og Youtube.

Konsertserien Ekho er konsertserie startet mot alle odds etter flere måneder uten konserter i Oslo, av og for musikere. Vi setter stor pris på en valgfri donasjon til VIPPS 66 99 18. Alle donasjoner går direkte til å dekke utgiftene til konserten og honorar til utøverne. Som takk er du med i trekningen av norskprodusert kvalitetssjokolade fra Vigdis Rosenkilde. To vinnere blir trukket søndag 2.mai: de får hver sin 70% Echarate og 70% Piura med nibs.

Alle donasjoner hjelper uansett beløp. Vi foreslår et beløp mellom 50-250 kroner (eller mer om du føler for det) hvis du ønsker å støtte oss med en konsertbillett. Som musikere har vi stor forståelse for at mange er i en vanskelig situasjon om dagen, og vi ønsker at alle skal føle seg velkommen til konserten uansett situasjon. Om du ikke har muligheten til å støtte oss med et beløp er det til stor hjelp om du følger Facebook- og Instagramsidene våre og anbefaler konserten til dine venner.

Facebook: Les mer her - Ekstern lenke
Instagram: @konsertserien ekho

Konserten har mottatt støtte fra Oslo Kommune og streamingstøtte fra Kulturfotografen.

Konsertserien Ekho presenterer konsert (livestream) I Emanuel Vigelands Mausoleu
Sted: Emanuel Vigelands Museum
Adresse: Grimelundsveien 8c, 0775 Oslo (Slemdal)
Dato: Lørdag 24. april 2021
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:00
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Emanuel Vigelands Museum
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Emanuel Vigelands Museum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo