Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Internett lørdag 17. april 2021

Ønsker du oppleve deilige magiske lyder fra gonger og andre akustiske instrumenter som får deg til å slappe av kroppen og la tankene flyte ut i drømme verden? Og dette hjemme hos deg, med hodetelefoner på.... Passer for alle.
PRIS 100-200 kr, etter din evne og ønske.
Billett kjøper du via billett lenke: Les mer her - Ekstern lenke
Sending gjøres i en lukket facebook gruppe, slik at du kan være med til den oppgitte tidspunkt og / eller kan ha tilgang til opptak innen 3 dager (20.april).
Du legger deg i en bekvem stilling og jeg guider deg inn i en avspenning med kroppskanning, fokus på pust etc,. (en variasjon av Yoga Nidra). Deretter blir det en "lydreise" med forskjellig lyder fra akustiske instrumenter.
Jeg bruker 3-4 forskjellige gonger, med variert spilletiknikk. Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra tibetanske syngeboller, transparente vibrasjoner fra sansula eller månetromme, oppløftende klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme eller rainstick, magiske lyder fra chakratromm og andre akustiske instrumenter.
Du ble ledet av:
MARIA ANDERSEN, gongterapeut og gongyogalærer, Restorative yoga, MediYoga og Yin Yoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut. Maria undannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.

Digital lydreise / avspenning - donasjon
Sted: Internett
Adresse: Lukket gruppe på facebook
Dato: Lørdag 17. april 2021
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Internett
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Internett her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo