Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Internett søndag 7. mars 2021

Siden vi fortsatt ikke kan møtes på Cafeteatret for å høre musikk sammen sender vi musikken hjem til deg. Du kan se og høre denne konserten uten å løse billett. En gave fra oss til dere mens vi venter på at vi igjen kan nyte musikk i samme rom, den flotte salen på Cafeteatret. Fra og med 14. mars vil man måtte kjøpe billett for å få adgang til våre nettkonserter.

Kongle trio er:

Liv Andrea Hauge: piano, Øystein Skjelstad Østensen: kontrabass, Veslemøy Narvesen: trommer og sag. Foto Margit M Omholt

Sammen på scenen skaper musikerne i Kongle Trio et lekent og fritt musikalsk univers. Trioen gir plass til det skjøre og vakre, samtidig som sansen for beat, låtstruktur og utforsking av teksturer reflekteres i musikken. Samspillet er alltid i fokus, basert på en delt nysgjerrighet for mulighetene i et akustisk trioformat og for melodisk friimprovisasjon.

Trioen startet å spille sammen i 2019 etter at de tre møttes på Norges musikkhøgskole. Det klaffet både musikalsk og sosialt fra første stund, og siden har trioen spilt så ofte det har bydd seg en mulighet. Det er også plass til humor og sceneshow; det skal være gøy å spille, og minst like moro å høre på!

Trioen er ett av fire band i finalen i JazzINTRO – Norsk jazzforums lanseringsprogram for unge musikere. Etter diverse utsettelser vil vil finalen arrangeres i slutten av april. Vi blir ikke overrasket dersom Kongle trio går av med seieren!

Og alle kongler gleder seg!

Strømmen finner du her:
Les mer her - Ekstern lenke
Les mer her - Ekstern lenke
Les mer her - Ekstern lenke

Kampenjazz: Nettkonsert med Kongle trio
Sted: Internett
Adresse: Hollendergata 8
Dato: Søndag 7. mars 2021
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Internett
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Internett her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo