Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

H12 Galleriverkstedet onsdag 20. januar 2021

Velkommen til kunstutstilling av Ken Grotle. I perioden fra 6. – 24. januar presenterer Ken Grotle noen av sine fargerike og vakre kunstverk.

Vi følger anbefalte smittevernråd og vil sørge for at det ikke blir for mange publikum i galleriet samtidig.

H12 Galleriverkstedet, Hegdehaugsveien 12.
Åpningstider:
onsdag-fredag 16:00 - 19:00
lørdag-søndag 12:00 - 16:00

www.galleriverkstedet.no

Ken Jonny Grotle blei fødd på Bremanger i 1961, men flytta til Sykkylven som ettåring. Der har han vakse opp blant fjordar og stolte Sunnmørsfjell. Det var mest nede i fjøresteinane han vanka i sin barndom, blant sjølvspikra flåter og gamle færingar trivdast han best. Desse erfaringane kan ein finne igjen i motiva og det flotte lyset som kjem fram i bileta til kunstnaren. Skodda som sig innover land, den vàre stemninga på havet når lyset bryt gjennom skyene, eller haustkledde svaberg og lune vikar som sakte men sikkert må gi tapt for vinteren.

Dette er eit døme på motiv i biletverda som Ken beveger seg i, men det er nok dei fargesterke og maritime bileta han er mest kjend for. "Når eg er ute og går, enten i fjøra eller på fjellet, blir eg alltid fengsla av kor raskt naturen endrar seg", seier Ken. Han lar seg fascinere av overraskande spenningar og overganger frå det rolege og blikkstille til det dramatiske og trolske. Han skaper også bilete i sterke klare farger av forskjellige miljø og inntrykk som han fanger opp i det daglige.

I tillegg til oljemaling og acryl, har Ken arbeidet mykje med diverse grafikk. Ken har utført fleire utsmykkingsoppdrag for både private og verksemder dei siste åra. Ken har sitt atelier i Sykkylven på Vikøyra brygge. Der har han òg galleri- og rammeverksted.

Ken Grotle: Kunstutstilling. 6. - 24. januar
Sted: H12 Galleriverkstedet
Adresse: 0167 OSLO
Dato: Onsdag 20. januar 2021
Kategori: Utstilling
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du H12 Galleriverkstedet
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.732012 - Latitude: 59.919871

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - H12 Galleriverkstedet
Kunstutstilling: "Til mine Ven... onsdag 27. januar 2021

Legg inn arrangement ved H12 Galleriverkstedet her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo