Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Røverstaden fredag 6. november 2020

Hver fredag får vi besøk av en bukett med komikere som starter helgen med et smell! 30. oktober er det Nathaniel Ottersen, Marthe Feiring, Lars Hansen, Daniel Rove, Mert Arslan og Frida Homlung som sørger for latter og glede.

Dører: 19:00
Show: 20:00

Det er gratis inngang, men bord må reserveres på forhånd. Send mail til bar@roverstaden.no med arrangement, dato og antall personer.

Cin Cin Pizzeria er åpent frem til 20:30.

NATHANIEL OTTERSEN
Nathaniel Ottersen aka «Norges morsomste halv-inder» slo igjennom på Vine, der han fikk 64.000 følgere. Nå er han å finne på ulike stand-up-scener i Oslo. Her er det bare å stålsette seg for et smil som smitter mer enn COVID-19, samt ordspill som får deg til å revurdere din eksistens.

MERT ARSLAN
Ung utlending som prøver å navigere seg til et halvkjent p3-program gjennom stand-up.

FRIDA HOMLUNG
Frida Homlung jobber som tekstforfatter i Nytt på nytt, programleder på P13, og har laget serien Dyrebestevenner, som ligger på NRK sin nett-TV

MARTHE FEIRING
Marthe Feiring er en sjarmbombe av en komiker med et bredt humor-arsenal basert på selvopplevde historier og treffende observasjoner. Marthe kan fyre av intellektuell satire så vel som snedig karakterkomedie og jaggu meg litt latenighthumor også - alltid med herlig scenetilværelse og boblende energi.

DANIEL ROVE
Daniel Rove er en langbent trønder bosatt i Oslo. Han elsker stand-up og driver sin egen klubb som heter intravenøs standup. Han anser seg selv som mester i tøys og fjas. Værsågod.

LARS HANSEN
Lars Hansen har holdt på med stand-up i flere år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon, evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikumsdialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner.

Røverstaden Stand-up
Sted: Røverstaden
Adresse: Munkedamsveien 15
Dato: Fredag 6. november 2020
Tid fra: 19:00
Tid til: 22:00
Kategori: Standup-show
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Røverstaden
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.729276 - Latitude: 59.913429

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Røverstaden
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Røverstaden her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo