Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Kunstverket Galleri fredag 6. november 2020

Patrick Huse arbeider i skjæringspunktet mellom kunst og antropologi og har et omfattende og solid kunstnerskap bak seg. I år er det 50 år siden Patrick Huse hadde sin debut på Statens Kunstutstilling, Høstutstillingen, i 1970. Jubileet markeres med flere utstillinger og program gjennom hele året. Parallelt med utstillingen i Kunstverket Galleri vises også hans arbeider ved Nils Aas Kunstverksted på Inderøy i Trøndelag, Sogn og Fjordane Kunstmuseum og Oppland kunstsenter.

Med røtter i håndverket og med den tradisjonelle landskapskunsten som referanse, utviklet hans kunstneriske arbeid seg tidlig i en retning av et mer konseptuelt og bearbeidet uttrykk. Hans seneste fargesterke tresnitt og andre tre-objekter understreker en stor interesse for landskapet som et sentralt tema med fokus og studier fra mange fagområder. I stor grad har denne interessen vært basert på en økende verdsettelse av det politiske aspektet ved landskap, og dets ideologiske betydning og effekt. Utstillingen formidler et innblikk i materialer og prosesser, i tillegg til en rekke tresnitt og skulpturelle objekter.

Huse har den siste 20 årsperioden i hovedsak arbeidet med større museumsutstillinger i Canada, USA, Norge, Sverige, Finland, Island og Russland. Patrick Huse er representert i samlingene til Nasjonalmuseet for kunst, Lillehammer kunstmuseum, Henie Onstad Kunstsenter, Reykjavik Art Museum-Island og Pori Art Museum-Finland og en rekke private samlinger. I tillegg har han produsert filmer og utgitt en rekke bøker. Bøkene brukes som lærebøker på akademiske kurs i universiteter og høgskoler.

Utstillingsperiode:
22.10.–14.11.2020

Åpningstider:
Ons, tors, fre. 12:00 - 17:00
Lør. 12:00 - 16:00

Patrick Huse Beyond Landscape - Jubileumsutstilling, 50 år som billedkunstner
Sted: Kunstverket Galleri
Adresse: Kirkegata 5
Dato: Fredag 6. november 2020
Kategori: Utstilling
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Kunstverket Galleri
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.742510 - Latitude: 59.909230

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kunstverket Galleri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kunstverket Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo