Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Røverstaden fredag 23. oktober 2020

Hver fredag får vi besøk av en bukett med komikere som starter helgen med et smell! 23. oktober er det Tallak Westbye Syversen, Einar Jullum Leiknes, Ole Asbjørn Ness, Anders Nykås, Espen Johansen og Robert Myklebusthaug som skal sørge for latter og glede.

Tallak Westbye Syversen
Tallak er kveldens konferansier og kanskje Oslos ferskeste. Han har holdt på med Standup i ett år og vært veldig aktiv på de mindre scenene i Oslo. Han har en tullete og mørk humor med glimt i øyet som vekker både latter og gru hos publikum. Han ser kanskje trøtt ut, men arbeidet på og bak scenen viser at han også er våken til tider. Hans tilforlatelige stil viser ingen nåde og holder publikum på tærne.

Einar Jullum Leiknes
En komiker med sans for det absurde og mystiske, hvor et nys gjerne er et direkte budskap fra Gud. Kalles bare "Einar i Solveggen".

Ole Asbjørn Ness
Ole Asbjørn Ness er den prisbelønnede romanforfatteren som nå også satser på stand-up. Han vitser om livet, kjærligheten og egen utilstrekklighet, noe son er dypt tragisk for ham selv, men utrolig komisk for alle andre.

Anders Nykås
Anders er en nerdete komiker med forkjærlighet for matematikk og sære programmeringsspråk. Han har fått folk til å le i over 20 år, og de siste ti årene har han også gjort det med vilje. Med en sjarm som ingen kan matche, og en mangel på selvinnsikt som frem til nå har vært uhørt, er han klar til å bringe glede, latter og bekymring til en scene nær deg!"

Espen Johansen
Espen er helt vanlig hvit heterofil mann med en forkjærlighet for historie, med antikken som favoritt. Han setter også pris på de enkle tingene i livet, og den gode samtalen. Han er også lidenskapelig opptatt av fikse. I tillegg til det holder han på med stand-up.

Robert Myklebusthaug
Robert er en sjarmerende, men rappkjeftet nykommer fra Vestlandet. Han har det siste året opptrådt på en rekke små scener i Oslo og Bergen. Med en unik utstråling vitser han om alt fra det hverdagslige til det absurde.

Røverstaden Stand-up Klubb
Sted: Røverstaden
Adresse: Munkedamsveien 15
Dato: Fredag 23. oktober 2020
Tid fra: 19:00
Tid til: 22:00
Kategori: Standup-show
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Røverstaden
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.729279 - Latitude: 59.913425

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Røverstaden
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Røverstaden her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo