Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Yogahaven, Oslo søndag 15. november 2020

Dette er en helt herlig avslappende klasse med strekk og tøy i alle kroppens retninger. Vi fokuserer på der kroppen, sinnet og følelsene er i nuet og er med det som er. Dette er en klasse som alle kan delta på. Det trengs ingen yoga erfaring fra tidligere.
I Yin Yoga og Gong Spa fordyper vi oss i hvilen og observasjon av oss selv og de spenningene som er i kroppen. Mesteparten av klassen foregår nede på matten i ro og hvile. Klassen starter med pust og meditasjon for å roe ned og falle på plass i deg selv. Første delen består av rolige flyt bevegelser, stort sett sittende, på knærne eller liggende. Vi varmer opp og vekker kroppen så den blir klar for de lange strekkene i Yin Yoga stillingene (asanas).

Yin Yoga stillingene holdes i minimum 3 minutter. Det er tiden kroppen trenger på å slippe taket. Litt som en strikk som holdes over tid vil bli slapp. Dermed får vi mer plass inni oss og kan reise holdningen, puste dypere og bevege oss friere. Vi kan også se på det som vi knytter oss selv opp som en knute som løsnes. Praksisen avsluttes i den liggende stilling, Savasana, i hvile hvor du kan flyte avgårde med vibrasjonene og tonene fra Gongene.
Hvem passer Yin Yoga og Gong spa for?

Denne klassen passer for deg som trenger påfyll og tid til å roe ned. Her kan du ta imot og gi deg selv det du trenger i en ellers stresset og krevende hverdag. Du får løst opp i det som kjennes stramt og hardt. Har du ellers trening med styrke/kondisjon, kan dette være en kjærkommen time for å få flyt i kroppen slik at oksygen og næringsstoffer får bedre vilkår og når dit det trenger for å kunne yte enda bedre.
Velkommen til en restituerende tid for deg selv.
Karine, yoga instruktør og gongmester

Yin Yoga og Gong Spa
Sted: Yogahaven, Oslo
Adresse: Kjelsåsveien 160 B, 3.etg
Dato: Søndag 15. november 2020
Tid fra: 18:30
Tid til: 20:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Yogahaven, Oslo
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.777042 - Latitude: 59.965797

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Yogahaven, Oslo
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Yogahaven, Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo