Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Kirke:

Frogner kirke lørdag 17. oktober 2020

Skuespiller Ola B. Johannessen fremfører dikt av Jens Bjørneboe. Pianist Thormod Rønning Kvam spiller norsk klavérmusikk.

Entré Kr.100,- Arrangør: Kulturutvalget i Frogner menighet.

Ola B. Johannessen er skuespiller og sceneinstruktør, og har spilt eller satt iscene ved de fleste norske teatre i løpet av de siste seksti år. Han har også vært teatersjef ved Rogaland Teater i Stavanger og Trøndelag Teater i Trondheim. Han er også omtalt som en av våre fremste tekstformidlere. Han har i samarbeid med diverse musikere produsert og fremført litterære programmer med fokus på norske diktere. I William Shakepeares jubileumsår 2014 laget han forestillingen «William i Lyst og Last» for Det norske teatret. Jens Bjørneboe, hvis tekster og skuespill han har formidlet bl.a i NRKs Fjernsynsteatret, er en av hans absolutte favorittlyrikere. Han er ridder av første klasse Sankt Olavs Orden.

Thormod Rønning Kvam ble i 2019 uteksaminert med høyeste utmerkelser fra Londons Royal Academy of Music og er i dag blant Skandinavias mest aktive unge pianister. Høydepunkter fra de siste årene inkluderer debut i Londons Wigmore Hall og konsert- og turnéprosjekter med utøvere som Tora Augestad, Halvor Melien og Eldbjørg Hemsing. Etter å ha blitt tatt opp i Talent Norges ArtEx-program har han innledet flere samarbeid på tvers av kunstfeltene og med skuespillere som Ola B. Johannessen og Kåre Conradi. For øyeblikket er han også kunstnerisk leder for Aulaseriene med konserter i Universitetets aula i Oslo og på Ramme i Hvitsten, hver siste helg i måneden.

Jens Bjørneboe 100 år
Sted: Frogner kirke
Adresse: Bygdøy allé 36
Dato: Lørdag 17. oktober 2020
Tid fra: 17:00
Tid til: 18:00
Kategori: Kirke
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Frogner kirke
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.706778 - Latitude: 59.917645

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Frogner kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Frogner kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo