Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Bloom Studio fredag 2. oktober 2020

Ønsker du oppleve deilige magiske lydvibrasjoner fra gonger og andre akustiske instrumenter som skaper mer energiflyt i din kropp? Denne avspenning med gonger kommer på fullmåne - da er alle sansene åpnes enda mer, og det sies at vi får lettere kontakt med underbeviste. La helende vibrasjoner hjelpe deg for å gi slipp på det du ønsker å gi slipp på samt manifistere noe du ønsker.
Vi gjør noen myke intuitive bevegelser, på den måten din kroppen ønsker, pusteøvelser for å roe ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning. Siste delen av timen guider jeg deg i en kroppskanning og det blir en lang avspenning med gong og andre akustiske instrumenter.

Du kan ligge (kan sitte, eller bevege deg også) på et myk underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner. Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra flere forskjellige syngeboller fra Nepal og Tibet, transparente vibrasjoner fra sansula, oppløftende klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme, magiske lyder fra metalltrommer og andre akustiske instrumenter.

PRIS 300 kr (inkl alle avgifter)
Det er plass til kun 12 deltakere.
Etter avspenning inviteres du til et hyggelig samvær med te / snacks.
Du ble ledet av:
MARIA ANDERSEN, gongterapeut og gongyogalærer, Restorative yoga, MediYoga og Yin Yoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut. Maria undannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.

Myke bevegelser og avspenning med gonger - Oslo Sentrum
Sted: Bloom Studio
Adresse: Dronningens gate 23, 2.etg, 208
Dato: Fredag 2. oktober 2020
Tid fra: 17:00
Tid til: 18:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Bloom Studio
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Bloom Studio her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo