Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Festival:

Scenehuset fredag 2. oktober 2020

Workshops og Paneldebatt - et samarbeide mellom Oslo Jazzdansfestival og PRODA Oslo.

Workshop med Jon Ole Olstad

Jon Ole Olstad er en prisvinnende norsk dansekunstner og koreograf, som gjester årets festival med sitt soloverk "..and we already knew the names" - et verk han skapte og fremførte som danser i Nederlands Dans Theater. Workshopene vil ta for seg bevegelseselementer og konsepter som Jon Ole jobber aktivt med som pedagog og koreograf til daglig, og inneholder et helhetlig og utfordrende bevegelsesvokabluar som vil gagne enhver dansekunstner uavhengig av sjangertilhørighet. Materiale fra Olstads koreografiske verk vil også trekkes frem i workshopene. Få plasser grunnet smittevernstiltak, så vær rask med å reservere din plass!

Workshop-tider:
Kl. 10.00-11.15
Kl. 12.00-13.15

Panelsamtale: "Hva er jazzdans?"
I denne panelsamtalen møter vi tre svært ulike representanter fra årets forestillingsprogram: Iselin Jansen Ruiz, som er kunstnerisk leder og koreograf for Allure Tap Company og eier og driver Tickle Toes steppdans-skole i Oslo, Thomas Talawa Prestø, som er kunstnerisk leder og koreograf for Tabanka African and Carribbean Peoples Dance Ensemble, og Oda Østenstad Fjell, som er en dagsaktuell samtidsdanser og koreograf som bl.a. har koreografert for Kompani Haugesund når hun ikke er opptatt med sine selvstendige verk og turnéer.
Hver av paneldeltakerne blir her invitert til å beskrive sin tolkning av jazzdans og hvilken relevans jazzdansen står i i deres verk under festivalprogrammet, før samtalen åpnes med spørsmål og svar fra publikum rundt hva jazzdansen er i dag og hvordan vi forstår den og dens historiske bakteppe i lyset av dagens scenekunst- og dansekunstmiljø. Panelsamtalen er moderert av Natalie Dahl og Ingvild Vaagsether- kunstneriske ledere av Oslo Jazzdansfestival. OBS! Få plasser grunnet smittevernstiltak, så husk å bestille billetter før det er for sent!

Proda-medlemmer får rabatterte billetter.
Se mer informasjon og fullt festivalprogram på hjemmesidene våre og i våre sosiale media-kanaler!

Billetter reserveres via epost til post@oslojazzdansfestival.no
Oppgi fullt navn, hvilken forestilling du ønsker billetter til (dato/tid) og antall billetter. Betaling foregår via vipps. Se hjemmesiden vår for fullt festivalprogram.
Smitteverns-tiltak gjennomføres og overholdes under hele festivalen, og vi ber publikum om å følge anbefalingene og forhåndsreglene som beskrevet av myndighetene.
Velkommen til Oslo Jazzdansfestival 2020!

Oslo Jazzdansfestival 2020
Sted: Scenehuset
Adresse: Bogstadvn. 49, Oslo
Dato: Fredag 2. oktober 2020
Tid fra: 10:00
Tid til: 19:30
Kategori: Festival
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Scenehuset
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.716682 - Latitude: 59.928610

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Scenehuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Scenehuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo