Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Festival:

Scenehuset onsdag 30. september 2020

Danseforestilling: Double Bill
"Minnie the Moocher" av Itland/Johansson og "That Voudou That We Do" av Tabanka African and Carribbean Peoples Dance Ensemble

"Minnie the Moocher"
Koreografien tar utgangspunkt i Cab Calloways udødelige klassiker med samme navn fra 1932. Aurora Itland danser karakteren Minnie og hennes mange skjebner, mens Carl André Johansson danser mennene hun møter på veien. Disse to sterke og allsidige utøverne har en rekke samarbeid bak seg og ser fram i mot urfremføringen av deres nye koreografi, som bl.a. preges av deres unike perspektiver og tilnærminger til jazzdansens røtter og tradisjonelt benyttede komponenter- både musikalsk og bevegelsesmessig.
Av og med Aurora H. Itland og Carl-André Johansson.

"That Voudou That We Do"
I dette verket tar de skapende danserne Luciano Wolman og José Ramirez og musiker Cidiki Camarra utgangspunkt i dansefilmen og -forestillingen med samme navn som ble vist fra Dansens Hus tidligere i år, under kunstnerisk ledelse av Thomas Talawa Prestø. I That Voudou That We Do leker Tabanka seg med Vestafrikanske rituelle rytmiske røtter, som er tilknyttet Ifa og Voudou-tradisjonene som ble med afrikanske slavebundne over Atlanterhavet. Disse tradisjonene er utspringet for Jazz, Soul, Funk, Hip Hop, House, Salsa, Samba, Rumba, Reggae m.m. Kunstnerisk leder for Tabanka: Thomas Talawa Prestø. Av og med Joel Ramirez, Luciano Wolman og Cidiki Camarra.

Billetter reserveres via epost til post@oslojazzdansfestival.no
Oppgi fullt navn, hvilken forestilling du ønsker billetter til (dato/tid) og antall billetter. Betaling foregår via vipps. Se hjemmesiden vår for fullt festivalprogram.
Smitteverns-tiltak gjennomføres og overholdes under hele festivalen, og vi ber publikum om å følge anbefalingene og forhåndsreglene som beskrevet av myndighetene.
Velkommen til Oslo Jazzdansfestival 2020!

Oslo Jazzdansfestival 2020
Sted: Scenehuset
Adresse: Bogstadvn. 49, Oslo
Dato: Onsdag 30. september 2020
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:00
Kategori: Festival
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Scenehuset
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.716510 - Latitude: 59.928653

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Scenehuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Scenehuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo