Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Melahuset fredag 2. oktober 2020

I januar slapp Mimmi Tamba, som går under artistnavnet MIMMI, det kritikerroste konseptalbumet «Semper Eadem» – en tittel inspirert av Dronning Elizabeth 1s motto «Always the same». I sitt musikalske univers leker hun seg med ulike sjangre, uttrykk og fortellerformer, og har selv titulert musikken sin som renessanse-pop – et begrep som omfavner det visuelle, musikalske og tekstlige universet hun beveger seg i om dagen.

MIMMI ble for alvor kjent via NRKs «Stjernekamp» i 2013, og ga ut sitt første album, Storm, i 2014. Hun har siden tatt teaterutdannelse ved Det Norske Teatret, og spilt i både «The Book of Mormon» og «Lazarus». Hun ble nominert til Hedda-prisen for sistnevnte.

Det er fri adgang, men på grunn av et begrenset antall plasser må det hentes ut billetter i forkant. Billetter er tilgjengelig hos Universe: Les mer her - Ekstern lenke

MIMMI
Sted: Melahuset
Adresse: Mariboes gate 8, 0183 Oslo
Dato: Fredag 2. oktober 2020
Tid fra: 19:30
Tid til: 22:00
Kategori: Konsert
Nettside Billetter Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Melahuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Melahuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo