Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Melahuset torsdag 1. oktober 2020

Forvent det alt fra old school hiphop til mer jazz- og funkbasert musikk når Bugge Wesseltoft, rapperne Phats, Emile The Duke og Rita N, samt keyboardisten Arthur Kay og trommeslageren Charles Mena står på scenen på Melahuset.

Rita N (Rita Najar) er en Oslobasert artist fra Syria som startet musikkarrieren i 2016. Hun er en lidenskapelig liveartist, og musikalsk er hun inspirert av old school hip hop og rytmer fra Midt-Østen, med et hint av iskald trap.

Gabriel «Phats» Correa har lenge vært en solid figur på den norske hiphop-scenen. Han har tidligere samarbeidet med amerikanske hiphop-artister som Onyx, Celph, Titled og Apathy og tyske Snowgoons. Han har varmet opp for blant andre Method Man og Redman, Raekwon, AZ, og Jedi Mind Tricks.

Emile The Duke har en magisk bryter som gjør alminnelig gatelys litt mer noir, og som transformerer grå hverdag til noe litt mer funky. Han er også en av Oslos mest selvgående og produktive musikere, med sine synthpregede og funkbaserte produksjoner.

Charles Mena er en amerikansk-norsk trommeslager som i mange år har satt sitt preg på musikkscenen i Oslo.

Bak artistnavnet Arthur Kay finner vi den etterspurte keyboardisten Arthur Kay Piene. Han har base i den blomstrende alternative musikkscenen i Oslo, og spiller med blant andre Ivan Ave, The Switch, Mutual Intentions og Dr. Kay and his Interstellar Tone Scientists.

Pianist, komponist og produsent Bugge Wesseltoft er en pioner innen tradisjonell og elektronisk jazz, og har lang fartstid på den internasjonale musikkscenen.

Det er fri adgang, men på grunn av et begrenset antall plasser må det hentes ut billetter på forhånd. Billetter er tilgjengelig hos Universe: Les mer her - Ekstern lenke

Bugge Wesseltoft med Rita N, Phats og Emile The Duke
Sted: Melahuset
Adresse: Mariboes gate 8, 0183 Oslo
Dato: Torsdag 1. oktober 2020
Tid fra: 19:30
Tid til: 22:30
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Melahuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Melahuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo