Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Uhørt onsdag 18. november 2020

Avlyst!

MIO - slår sammen felespill og krulling med harde rytmer, funky basslinjer og leken perkusjon.
Ny møter gammel tradisjon! Musikk med et eget særpreg som bruker folketradisjoner på utradisjonelle måter med spennende vendinger harmonisk og rytmisk.

Prosjektet er basert rundt vokalist Dionisia Fjelldalen og bassist Marianne Friisberg Larssens tekster og komposisjoner og bandet består i tillegg av fiolinist Nils Oma, trommeslager Eilif Finnseth, og pianist og gitarist Noah Krogsholm.
Uttrykket preges av en vise- og fortellertradisjon, men har også et kontrasterende hardt rockepreg.
Musikk: Les mer her - Ekstern lenke
Facebook: Les mer her - Ekstern lenke

Elvarhøi
Oslo-baserte Elvarhøi spiller variert folk metal, hvor norske tekster, hardingfele og fløyte møter tunge gitarer og trommer på en måte som tipper hatten til 70-talls folk rock og prog, men med en frisk ny vri.
Hvis Iron Maiden og Jethro Tull fikk et barn, som var cirka like fan av Primus, Simon og Garfunkel og norsk folkemusikk, kunne det kanskje hørtes ut som Elvarhøi.
Debutplata «Dansen låter fra graven åter» er resultatet av en utforskende låtskrivingsprosess som started ved bandets fødsel i 2005, og den lange reisen til det ferdige produktet har gitt materialet en modenhet, dybde og gjennomførelse man sjelden finner på en debutplate.
Låtene spenner seg fra 8 minutter lange, episke metal anthems, til minimalistiske folk-singer ballader, og helheten utgjør et album som virkelig tar lytteren med på et helstøpt norsk folkeeventyr!
Musikk: Les mer her - Ekstern lenke
Facebook: Les mer her - Ekstern lenke
Id: 20-år
Cc: 150 kr
Kjøp billett her: Les mer her - Ekstern lenke
Minner om at vi tar smittevernhensyn på alvor. 1 meter mellom hver person, hender skal sprites/vaskes. Servitørene kommer til din sitteplass. Kom gjerne litt før, da det tar noe lengre tid med plassering av publikum ?

Avlyst! MIO + Elvarhøi
Sted: Uhørt
Adresse: Torggata 11
Dato: Onsdag 18. november 2020
Tid fra: 19:00
Tid til: 22:00
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Uhørt
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Uhørt her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo