Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Frogner kirke lørdag 26. september 2020

En Som - en konsertforestilling om ensomhet.

Vi er snart 8 milliarder mennesker på denne kloden, likevel kjenner vi alle på følelsen av ensomhet fra tid til annen. Ensomheten, noen ganger som små flyktige øyeblikk, andre ganger som den store altoppslukende tomhet.

Ensomhet er en følelse som også mange forfattere og komponister heldigvis har latt seg inspirere av. I denne konsertforestillingen har skuespiller Maren Sennels Jenssen og pianist Julie Yuqing Ye samlet et bredt spekter av kunstverk fra hele verden for å skape et rom der den sarte følelsen får blomstre i fred.

Programmet er satt sammen av dikt, musikk, sang og teater fra kunstnere som William Shakespeare, Hans Børli, Edvard Grieg, Trygve Skaug, Kjersti Wøyen Håland, Erik Satie, Sergej Rachmaninov og Franz Liszt i tillegg til tekster som er skrevet av Maren Sennels

Maren og Julie har kjent hverandre siden barneskolen og stod på scenen sammen første gang i 2004.

Maren Sennels Jenssen er utdannet skuespiller med bachelorgrad fra Teaterhögskolan i Luleå. Hun har jobbet på Norrbottensteatern og Riksteatern i Sverige og var sist å se som Torill i NRK-serien 22. Juli. Hun er også sanger og skriver egne tekster.

Julie Yuqing Ye (f.92) tok diplomstudiet på Norges Musikkhøgskole etter at hun ble ferdig med masterutdanning på Guildhall School of Music i London. Hun har gått hos Håvard Gimse, Marianne Shirinyan, Charles Owen, Katya Apekisheva og Einar Steen-Nøkleberg. Hun har vunnet flere priser, opptrådt solo og med orkester i Den Norske Opera og Ballett, Oslo Konserthus og internasjonalt i Wigmore Hall m.fl.

EN SOM - EN KONSERTFORESTILLING OM ENSOMHET
Sted: Frogner kirke
Adresse: Bygdøy allé 36
Dato: Lørdag 26. september 2020
Tid fra: 17:00
Tid til: 18:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Frogner kirke
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.703455 - Latitude: 59.918623

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Frogner kirke
"Jordmor på jorda" – ein ro... lørdag 3. oktober 2020

Legg inn arrangement ved Frogner kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo