Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Uhørt fredag 3. juli 2020

Fredag 3.juli er vi stolte og glade over å presentere, sommerens eneste live konsert på Uhørt, Pogo pops! Det legges kun ut 10 billetter, som gir tilgang til bord med plass til 5 personer (totalt 50 personer).

Høsten 2017 feiret Pogo pops fra Bergen 30 år som band.
Pogo Pops hadde sin begynnelse i 1987, da Frank Hammersland (vokal, bass), Viggo Krüger (gitar) og Nikolai Hamre (trommer, vokal) startet trioen Doomsville Boys. Bandet ble en betydningsfull del av Bergensbølgen på første halvdel av 90 – tallet sammen med band som Barbie bones og Chocolate overdose. Bandet gav ut fire album, alle preget av progressiv, melodiøs poprock. Pogo pops ble for albumet Pop trip i 1992 nominert for Spellemannprisen. I 1993 fikk bandet Spellemannprisen i klassen pop. Bandet oppnådde suksess i Japan hvor de turnerte tre ganger.

Med den enorme braksuksessen fulgte hektisk turnévirksomhet ble slitasjen så stor at bandet valgte å ta en pause i 1996. Pausen varte til 2006 da Pogo Pops uventet kom sammen og startet et samarbeid igjen. De har gitt ut gode album som har vært lite promotert, og stort sett gått under medieradaren men i 2017 kom det store comebacket med albumet «Love is the greatest compass», som fikk strålende kritikker, blant annet terningkast 5 i Dagbladet og i Dagsavisen.
Pogo Pops anno 2020 har med seg det beste frå 30 år med dedikert kvalitetsbevisst musikalitet tilført nyvunnet spilleglede. Frank Hammersland, trommis Nicolai Hamre og gitarist Viggo Krüger har vært med fra den spede start i 1987. Pogo Pops reindyrker trioformatet, og selv om sistealbumet her tatt nye steg med både bredere musikalsk uttrykk og dypere låter, er det fremdeles et solid Pogo Pops stempel med inspirasjon fra det beste av det britiske.

ARRANGEMENT INFO:
Vi selger kun 10 billetter til dette arrangementet. Billetten gir deg inngang og plass på ett bord, der det er plass til 5 personer. Det er kun 50 stk som vil få inngang på denne konserten, dette er fordi vi må følge smittevernregler og gjøre opplevelsen trygg og fin for alle som kommer.
Konserten starter kl 20:00 så kom 30 minutter før konsertstart, så vi kan få plassert dere og dere kan få gjort unna barbestillingene osv. Vi setter pris på at de som skal sitte ved samme bord, kommer samlet.
Ved ytterligere spørsmål, send E-post til laurent@strogetbooking.no


Her får du kjøpt billettene:
Les mer her - Ekstern lenke
Id: 20-år

Pogo Pops
Sted: Uhørt
Adresse: Torggata 11
Dato: Fredag 3. juli 2020
Tid fra: 20:00
Tid til: 22:00
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Uhørt
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Uhørt her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo