Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Norsk Teknisk Museum mandag 27. juli 2020

Bli med på sommerlige aktiviteter hver dag i ferieukene! Hver uke holder vi et nytt aktivitetsprogram, med gøyale, interessante og lærerike ting å gjøre. Ukens tema 27. juli–2. aug.: Naturtrykk. Få også med deg nyåpnede KLIMA2+, med tre utvalgte ting som forteller om flere lag av klimakrisen, samt fotoutstillingen med unike bilder fra REGJERINGSKVARTALET, og om øyemedisin: BLIND SPOT; en opplevelse for både kropp og sinn.

Museet er sommeråpent alle dager til 16. august fra 11 til 18.

Alle våre spesialaktiviteter har begrenset plass pga. smittevern, og det er først til mølla som gjelder! Det legges til rette for at alle skal kunne ha en meters avstand til andre. Alt utstyr blir desinfisert etter hver økt.

Uke 31: 27. juli–2. aug.
Tema: Naturtrykk

Linotrykk - Blomstertrykk - Vitenshow - Klima og teknologi på 1–2–3 - Pest og andre plager – et historisk blikk på smittevern

PROGRAM:

12.00 – 13.00 Linotrykk

Hva liker du best i naturen? Er det en kongle? Eller er det en blomst eller et tre som du ofte ser i nærområdet ditt? Lag et linotrykk av noe du synes er fint som du kan henge opp hjemme. Passer som familieaktivitet. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møt opp ved søyle 3.

13.30 – 14.30 Blomstertrykk

Trykk bie-vennlige blomstermotiv på klærne dine eller på et handlenett. Vi har vinyl og varmepresse. Ta med det du har i bomull, design den fineste blomsten, og så trykker vi! Passer som familieaktivitet. Begrenset plass pga. smittevern. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møt opp ved søyle 3.

13.00 – 13.45 Vitenshow

Bli inspirert av overraskende triks med fysikk, kjemi og flytende nitrogen! Se flammer, røyk og spennende eksperimenter med smell. Kanskje du blir truffet av en røykkanon? Passer for alle. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møt opp tidlig. Grupper og familier må gå samlet inn. Se nr. 101 i kartet. Showet foregår i auditoriet, ned trappa fra kafeen.

14.00 – 14.30 Omvisning: Klima og teknologi på 1–2–3

Hvordan påvirkes klimaet av teknologi og industri? Bli med på en lettfattelig omvisning der vi ser på ulike gjenstander opp gjennom tidene, med et klimaperspektiv. Passer for familier. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5.

15.00 – 15.30 Omvisning: Pest og andre plager – et historisk blikk på smittevern

Epidemier kommer og går. Hvilke sykdommer har rammet Norge, og hvordan ble smittevern helsevesenets ansvar? Forstå dagens situasjon bedre ved å bli med på omvisning gjennom mange hundre års epidemihistorie. Passer for ungdom og voksne. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5.

Med forbehold om endringer i programmet.
Se mer på tekniskmuseum.no.
Foto: Teknisk museum / Thomas Buikema Fjærtoft

Uke 31: Sommerlige aktiviteter på Teknisk museum! Ukens tema: Naturtrykk
Sted: Norsk Teknisk Museum
Adresse: Kjelsåsveien 143
Dato: Mandag 27. juli 2020
Tid fra: 11:00
Tid til: 18:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Norsk Teknisk Museum
Liv og død: Mennesket i foran... søndag 1. august 2021
Liv og død: Mennesket i foran... tirsdag 17. august 2021
Liv og død: Mennesket i foran... lørdag 21. august 2021
Liv og død: Mennesket i foran... søndag 22. august 2021
Liv og død: Mennesket i foran... tirsdag 24. august 2021
Liv og død: Mennesket i foran... tirsdag 24. august 2021
Liv og død: Mennesket i foran... fredag 27. august 2021
Liv og død: Mennesket i foran... lørdag 28. august 2021
Liv og død: Mennesket i foran... søndag 29. august 2021

Legg inn arrangement ved Norsk Teknisk Museum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo