Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - For barn:

Norsk Teknisk Museum mandag 6. juli 2020

Bli med på sommerlige aktiviteter hver dag i ferieukene! Hver uke holder vi et nytt aktivitetsprogram, med gøyale, interessante og lærerike ting å gjøre. Ukens tema 6.–.12. juli: Hvordan er været i dag? Få også med deg nyåpnede KLIMA2+, med tre utvalgte ting som forteller om flere lag av klimakrisen, samt fotoutstillingen med unike bilder fra REGJERINGSKVARTALET, og om øyemedisin: BLIND SPOT; en opplevelse for både kropp og sinn.

Museet er sommeråpent alle dager til 16. august fra 11 til 18.

Alle våre spesialaktiviteter har begrenset plass pga. smittevern, og det er først til mølla som gjelder! Det legges til rette for at alle skal kunne ha en meters avstand til andre. Alt utstyr blir desinfisert etter hver økt.

Uke 28: 6.–12. juli
Ukens tema: Hvordan blir været i dag?

PROGRAM:

Høy-/lavtrykktrykkeverksted • Lag din egen værlogg • Vitenshow • Klima og teknologi på 1–2–3 • Pest og andre plager – et historisk blikk på smittevern

12.00 – 13.00 Høytrykk og lavtrykk – et trykkeverksted om været

Hva slags vær er det ved høytrykk? Og hva med lavtrykk? Lag dine egne værmotiv på klær eller handlenett. Vi har vinyl og varmepresse. Ta med det du har i bomull, design ditt eget mønster, og så trykker vi! Passer som familieaktivitet. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møte opp ved søyle 5.

13.30 – 14.30 Værloggen

Lag din egen værlogg der du kan registrere været i sommer Blir det iskrem, telttur og henge-i-parken-vær eller blir det regnskyer og spille-brettspill-vær? Passer som familieaktivitet. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møte opp ved søyle 5.

13.00 – 13.45 Vitenshow

Bli inspirert av overraskende triks med fysikk, kjemi og flytende nitrogen! Se flammer, røyk og spennende eksperimenter med smell. Kanskje du blir truffet av en røykkanon? Passer for alle. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møt opp tidlig. Grupper og familier må gå samlet inn. Se nr. 101 i kartet. Showet foregår i auditoriet, ned trappa fra kafeen.

14.00 – 14.30 Omvisning: Klima og teknologi på 1–2–3

Hvordan påvirkes klimaet av teknologi og industri? Bli med på en lettfattelig omvisning der vi ser på ulike gjenstander opp gjennom tidene, med et klimaperspektiv. Passer for familier. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5.

15.00 – 15.30 Omvisning: Pest og andre plager – et historisk blikk på smittevern

Epidemier kommer og går. Hvilke sykdommer har rammet Norge, og hvordan ble smittevern helsevesenets ansvar? Forstå dagens situasjon bedre ved å bli med på omvisning gjennom mange hundre års epidemihistorie. Passer for ungdom og voksne. Påmelding og registrering av deltagere i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5.

Med forbehold om endringer i programmet.
Se mer på tekniskmuseum.no.
Foto: Teknisk museum / Thomas B. Fjærtoft

Sommerlige aktiviteter på Teknisk museum! Ukens tema: Hvordan er været i dag?
Sted: Norsk Teknisk Museum
Adresse: Kjelsåsveien 143
Dato: Mandag 6. juli 2020
Tid fra: 11:00
Tid til: 18:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Norsk Teknisk Museum
Uke 33: Sommerlige aktiviteter... tirsdag 11. august 2020
Uke 33: Sommerlige aktiviteter... onsdag 12. august 2020
Uke 33: Sommerlige aktiviteter... torsdag 13. august 2020
Uke 33: Sommerlige aktiviteter... fredag 14. august 2020
Uke 33: Sommerlige aktiviteter... lørdag 15. august 2020
Uke 33: Sommerlige aktiviteter... søndag 16. august 2020

Legg inn arrangement ved Norsk Teknisk Museum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo