Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Kolben Kulturhus mandag 26. oktober 2020

Hilde Louise Asbjørnsen er umulig å plassere i én bås. Hun er både låtskriver, tekstforfatter, sanger og ikke minst et fyrverkeri på scenen. Men på denne matineen er hun først og fremst jazzvokalist. En bedre start på uka er det vanskelig å tenke seg.

Hilde Louise Asbjørnsen er skuespiller, kabaretartist, låtskriver, tekstforfatter og ikke minst en særdeles dyktig sanger og jazzvokalist. Som musiker har hun allerede hele 11 kritikerroste album bak seg. Mange vil også huske henne som en av deltakerne i NRKs populære sangkonkurranse ”Stjernekamp” i 2018. Til Hilde Louises sceniske meritter hører store roller i musikaler som ”Cabaret”, ”Chicago”, ”Guys and dolls” og ”The producers”. Og ikke minst hennes selvskrevne soloforestilling ”The Lulu Show – Livet er en dans på renter” som førte til Komiprisen som Årets kvinnelige scenekomiker. Forestillingen er forøvrig oversatt til engelsk og ble satt opp på den internasjonale teaterfestivalen i Edinburgh i 2017.

SFO storband: Hilde Louise Asbjørnsen
Sted: Kolben Kulturhus
Adresse: Strandliveien 1 - Kolbotn
Dato: Mandag 26. oktober 2020
Tid fra: 12:00
Tid til: 13:30
Kategori: Musikk
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kolben Kulturhus
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kolben Kulturhus her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo