Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Kolben Kulturhus lørdag 24. oktober 2020

Som en del av Internasjonalt Torg kommer Raymond Sereba og Hege Rimestad med Fortellerstund. Den gamle konen Mwayomonabi er bestevenn med en krokodille. Hvordan er det mulig? Og hva skjer når hun inviterer krokodillen på besøk til landsbyen sin? Dette får vi vite når Raymond forteller historien med ord, pantomime, musikk, rytmelek og bevegelser. Hege kaster seg på med på fele og rytmer, og vi ender opp i en forrykende fest; partyyy! Da får hele publikum riste på armer og bein.
Men aller først blir vi med tilbake til Raymonds barndom i Elfenbenskysten, der han vokser opp til lyden av mammas symaskin.

Aldersgruppe: fra ca 4-5 år til 100.

RAYMOND SEREBA: fortelling, sang, fløyte, dans, trommer.
Raymond er fra Elfenbenskysten, men har bodd i Norge siden 1983. Han er danser, musiker, skuespiller og forteller. Med bl.a gruppene Afrisha og Zikalo har han opptrådt for barn og voksne verden rundt, og har stor erfaring som pedagog i musikk og dans.


HEGE RIMESTAD: elektrisk fele.
Hege har vært en av landets mest profilerte felespillere siden hun var med i Amtmandens Døtre og Veslefrikk på 70-tallet. Hun har spilt med bl.a Mari Boine, utgitt egne CD-er, og laget mye musikk for teater og danseforestillinger. Sammen med Geirr Lystrup mottok hun Spellemann-pris for barneplata "Fly som en stein". Mange kjenner henne også fra "Jul i Blåfjell".

Barn i Kolben: Den gamle konen og krokodillen
Sted: Kolben Kulturhus
Adresse: Strandliveien 1 - Kolbotn
Dato: Lørdag 24. oktober 2020
Tid fra: 12:00
Tid til: 13:00
Kategori: For barn
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kolben Kulturhus
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kolben Kulturhus her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo