Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Scene:

Teater Manu fredag 24. april 2020

PEER!

Den 23. – 26. April tar Norges fremste barne- og ungdomsteater turen fra Sandvika til Teater Manu i Oslo for å sette opp PEER!, den forrykende ungdomsversjonen av Henrik Ibsens mest berømte stykke, Peer Gynt.

Må man være voksen for å like teaterstykker av Henrik Ibsen? Absolutt ikke! PEER! er en kjempeartig forestilling for ungdom der forfatter og humorist, Knut Nærum, har lekt seg med Ibsens store mesterverk. Fortellingen er modernisert, den har blitt kortere, morsommere og mer musikalsk, men likevel vil du skjønne hvorfor Peer Gynt er blitt så populært at forestillingen spilles over hele verden.

I PEER! får du oppleve noen av de mest kjente scenene fra originalstykket, og du blir spesielt godt kjent med stykkets hovedperson. Peer er en egoist, en outsider og en taper som vil være en ener. Så er spørsmålet hvordan det går med drømmen om å herske over alt og alle når Peer møter kjærligheten...

Sandvika barne- og ungdomsteater invitere deg til en stor opplevelse på Teater Manu, Christies gate 5, 0557 Oslo, 23. - 26. APRIL 2020! Billetter kjøpes på www.baerumkulturhus.no

PEER! Ibsens mesterverk i Knut Nærum's versjon
Sted: Teater Manu
Adresse: Christiesgate 5
Dato: Fredag 24. april 2020
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:30
Kategori: Scene
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Teater Manu
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Teater Manu her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo