Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Sagene Kirke tirsdag 10. mars 2020

10. mars tar jeg vinteren inn i Sagene kirke, forteller en ivrig kantore Stein Skøyeneie..

Med unntak av siste helg og noen dager nå så har snø ikke vært særlig merkbart her i Oslo denne vinteren. «Gu`skje lov», kvitrer noen, og «jeg savner å gå på ski», sukker andre. Gjennom 42 vakre og relativt spektakulære vinterbilder - med tilhørende klanger fra orgelet - så skal du nå få på øyet og i øret av det etterlengtede. Og om det ikke er av det etterlengtede, sånn i fysisk forstand, så kan du nyte alt likevel - vel vitende om at du etter konserten mest sannsynlig kan rusle ut av kirken i småsko med sol på himmelen, småfugler i trærne og krokus langs kirkeveggen.

Fotograferende venner av Stein har bidratt til denne konserten med særegne øyeblikk fra Norges fjell og vidde, strand og sjø og by og bygd. Og det mangler ikke på snø på den 4,5 x 3,5 meter storskjermen foran i kirken. Det er min intensjon at orgelmusikken skal åpne dette landskapet. Ta på deg nikkersen, og møt opp. Om snøen er her eller ikke, om den er etterlengtet eller forhatt, jeg garanterer; den er på plass – på sin måte, den 10. mars!

Konserten har fått navnet:
VINTERLANDSKAP - spektakulære vinterbilder på storskjerm akkompagnert av musikk av Barber, Messiaen Sweelinck og Beethoven.

ORGELKONSERT I SAGENE KIRKE
Sted: Sagene Kirke
Adresse: Dannevigsveien 17, 0463 Oslo
Dato: Tirsdag 10. mars 2020
Tid fra: 13:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sagene Kirke
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.753421 - Latitude: 59.937473

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sagene Kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sagene Kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo