Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen tirsdag 3. mars 2020

I Østkanten Bluesklubb feirer vi med stolthet Den Internasjonale Kvinnedagen hvert år. Årets konsert er med Damer i Blues m/band og Monika Nordli og Tove Bøygard .

Konsertstart kl.21.00. Billetter inkl.avg. kr.300,- / medlemmer i NBU kr.250,- på TicketCo

Damene i Blues.

Margit og Rita er svært opptatt av å formidle det sterke budskapet om bluesdamene som i sin tid både skrev, spilte og sang låter. Publikum får sterke historier om de kvinnelige forkjemperne som gjennom sine tekster og sin musikk formidlet sorg, glede, kamp og smerte.

Rita og Margit traff hverandre når de var gjester på «Bluesens Tøffe Damer» med Kristin Berglund.

I sine konserter fremfører de et knippe av sine egne låter, samt ukjente og kjente låter fra noen av damene som har markert seg både innenfor blues, folk, soul, gospel og hillcountryblues: Janis Joplin, Jessie Mae Hemphill, Memphis Minnie, Ida Cox, Big Mama Thornton, Bessie Smith, Sister Rosetta Tharpe, Alberta Hunter, Odetta Holmes, Elizabeth Cotton og ikke minst Kristin Berglund, er noen av kvinnene som får sin velfortjente hyllest!

Monika Nordli er oppvokst i Nissedal i Telemark, men bor nå i Oslo. Monika er utdannet sosionom, men jobber for det meste som musiker. Monika har fått mye fin oppmerksomhet i pressen for debutalbumet «Minor mode» fra 2005 og oppfølgeren «Shipping out» fra 2008, og har fått flere radiolistinger fra begge albumene. Musikalsk plasserer hun seg i et rustikt poplandskap med smakfulle countryreferanser. På sitt nye album har hun valgt å forlate det engelskspråkelige til fordel for sin vakre dialekt. De siste tre årene har Monika samarbeidet med Steinar Albrigtsen om låtskrivingen, og han har også produsert «Fotfeste». Foto: Heidi Arc.

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på
hallingdialekt.Hun har gitt ut seks album med eget materiale som alle har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. Hennes siste album «Jord» er intet unntak. Både oppmerksomheten og mottagelsen har vært overveldende. Musikkskribentene beskriver utgivelsen som et solid mesterverk med terningkast seks fra Aftenposten, Bluesnews, Sterio +, Viser.no m.fl.

Konserten denne kvelden vil starte akustisk, hvor publikum vil få oppleve et personlig og nært møte med Margit, Rita, Monika og Tove. Hver for seg, og i felleskap vil de løfte frem sterke tekster som har satt spor og som har gitt inspirasjon.

Damer i Blues har også med seg sine faste musikere Morten Omlid på gitar og Eskil Aasland på trommer.

Denne kvelden vil avsluttes med ALLE på scenen.

Det vil garantert bli god stemning med Mississippi Blues fra Telemark og Hallingdal.

Østkanten Bluesklubb presenterer: Damer i Blues m/ band og Monika Nordli og Tove
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Tirsdag 3. mars 2020
Tid fra: 21:00
Tid til: 23:30
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Herr Nilsen
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.740906 - Latitude: 59.915300

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo