Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Last Train torsdag 5. mars 2020

Norsk Råkk spiller på Last Train torsdag 5.mars.
Support: Steinar Rytmeboksorkester
Billetter: 150 kr i døra.

NORSK RÅKK:
Norsk Råkk er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Det Oslo-baserte bandet har i en årrekke turnért land og strand rundt med sin ska- og punkinspirerte rock, og de har til nå gitt ut 4 plater samt en rekke singler. Tekstene er på norsk, og de stiller med full blåserekke.

Bandet er i stallen til United Stage Norway, og gir ut musikken sin på Big Day Records. På deres hittil siste album ”Helgardert” (2018) gikk Norsk Råkk nye veier musikalsk sett sammen med produsent Jørn Christensen, og plata fikk veldig gode omtaler.

I 2020 er hovedfokuset til Norsk Råkk å gjøre ferdig et nytt album som skal gis ut til høsten, med påfølgende releasekonserter. Dette albumet vil ha et noe hardere og mere «rocka» uttrykk enn det forrige, og blåserarrangementene har funnet sin plass ytterligere. Bandet har allerede prøvd ut noen av låtene til albumet live, og publikum som har hørt disse på konsertene, vil kunne bekrefte dette. Tross fokus på studioarbeid, vil Norsk Råkk spille et utvalg konserter denne vinteren. En av disse blir denne kvelden på Last Train. Du kan da forvente deg en tight, energisk og uforutsigbar musikalsk opplevelse!

STEINAR RYTMEBOKSORKESTER:
Steinar Rytmeboksorkester er et enmannsband som synger på norsk om kjærlighetens oppturer, nedturer og alt det som er godt og vondt. Må oppleves!

Norsk Råkk på Last Train. Support: Steinar Rytmeboksorkester
Sted: Last Train
Adresse: Mekanikerveien 2
Dato: Torsdag 5. mars 2020
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Last Train
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Last Train her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo