Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Bloom Studio søndag 29. mars 2020

Bli kjent med vårens element dets vekst, spiraler, sirkulasjon, smidighet og spenstighet.

Vi forsker litt på Yin yoga fra somatics perspektiv - bevegelse og strekk som vokser innefra og spirer ut- hvordan kjennes det i kroppen? Maria Andersen vil guide oss gjennom en myk yogaprogramm. Under yogaen spilles gong, som hjelper kroppen til å tøye bort vinterens stivhet og gi slipp av stress.Yogaen tilpasses for alle, ingen forkunnskap er nødvendig.

Yin Yoga bygger på kinesisk filosofi og akupunktør Vibeke Klev vil gi en liten teoretisk innføring om vårens energi - om hvordan du kan komme møte våren slik at det blir en harmonisk og fin tid for deg. Om våren bygger vi oss opp fra vinterens hvile. Du vil få høre om hvordan du kan rense ut det gamle fra kropp, sinn og hjem. Vi kommer inn på tema som kosthold, livsstil og feng shui for harmoni og helse.

Siste delen av timen guider Maria en kroppskanning og det blir en lang avspenning med gong og andre akustiske instrumenter. Du kan ligge (eller sitte, eller bevege deg) på et myk underlag og ta imot helbredende lyd vibrasjoner.

Pris: 490 kr
Du melder deg på linken "Billetter"
Begrenset med plass!

Etter avspenning inviteres du til et hyggelig samvær med te og snacks som passer for årstiden.

Gong er et av de eldste instrumentene som finnes, og blir ofte brukt sammen med yoga. Vibrasjonene fra gongen kan i seg selv for å føre en inn i dyp avspenning. Vibrasjonene trenger dypt inn i deg og man kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden, mellom søvn og våkenhet vekkes en selvhelbredende prosess. Du kan kanskje føle at du befinner deg på et sted uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av universet og samtidig komme dypt inn i deg selv. De magiske lydene fra gongen kan hjelpe deg til både å gi slipp på unødvendige spenninger og finne til indre ro.

Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra forskjellige syngeboller, transparente vibrasjoner fra sansula, "oppløftende" klang fra koshi-klokker, beroligende lyder fra rainstick, magiske lyder fra metall trommer og andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper - velkommen som du er og opplev!

------
Lurer du på noe?
Informasjon om gong / yinyoga kan stilles til Maria på : mediyoga.oslo@gmail.com, evt. tlf. 99 31 34 37 (send sms først)

Yinyoga, kinesisk visdom og gong for våren
Sted: Bloom Studio
Adresse: Dronningens gate 23, 2.etg, 208
Dato: Søndag 29. mars 2020
Tid fra: 14:00
Tid til: 16:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Bloom Studio
Myke bevegelser og avspenning ... fredag 2. oktober 2020

Legg inn arrangement ved Bloom Studio her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo