Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 4. mars 2020

La meg starte ved å gjøre en antagelse. Du har vært og sett stand up før. La meg gjøre antagelse nr. 2, det var mange komikere som stod denne kvelden. Nr. 3, noen av komikerne var morsomme og kunne gjerne stått lengre mens andre var kleine og pinefulle å se på.
Hva hvis jeg fortalte deg at det fantes et sted i Oslo som har helt vanlige slike klubbkvelder, bare med den lille forskjell du får se mer av de morsomme og ingenting av de pinefulle? På Henriken, som eneste stedet i Oslo(som jeg vet om), får du 3 og kun tre kvalifiserte komikere servert, hver onsdag, på rykende, løpende bånd.
Så ta med deg venner, familie og fiender evnt. dates og nyt hveten (fra skille klinten (ugresset) fra hveten uttrykket ) aka de som DREPER DET av norske klubbkomikere.

Hvor mange penger koster det?

Student/fattig: 50kr
Ordinær: 100kr

Hvem skal jeg få se i kveld??

The Voice:
Egil Andreas Skurdal en et sjarmtroll og multitalent(ja jeg tørr å si det jeg). Han er superkjendis og en skikkelig offentlig person(bare se her Les mer her - Ekstern lenke Han er stemmen i "Love Island" og med som musiker på Idol i denne sesongen, gleder meg til å se hvordan det går! Egil har masse erfaring på scenen. Spilt i revy og en rekke med show og konserter(hadde vært idiotisk å liste dem opp siden det er så latterlig mange). Han gjør stand up, humormusikk, musikk og hadde blant annet akkurat sitt helt eget show som ble en fullstappet braksuksess.
Endelig kommer han til Henriken for å BJUUUDA PÅÅ.

Egon:
Hallvard Olsen Dyrnes har gjort masse improteater og er den tryggeste og kjappeste du kan se på scenen. Han lever for å underholde og reiser landet rundt med akkurat dette som motivasjon, han underholder hele tiden selv når han ikke er på scenen og det kan være litt masete. Han har kommet opp og jobbet med noen konsepter som har gjort det skarpt og fylt saler og kjellere og barer i flere år nå, for eksempel Speechless og Olly Wermskogs Improvors. Jeg mener jeg har hørt at han har vunnet årets nykommer(komiprisen) for ikke så lenge siden og han står heeele tiden på Latter. Du kan glede deg til å se han drepe det. Han har også to aktive podcaster(ahaha).

Lauritsius:
Laurits Lundgaard har gjennom de siste årene etablert seg på den norske standup scenen som et friskt innslag som stadig strekker seg etter nye høyder. Fra sin egen standup klubb i Sarpsborg pønsker han ut nye jokes og vittigheter, som han tar med seg rundt på landets klubbscener. En komiker, alltid full av overraskende vendinger og gode poenger!

Kveldens konf:
Tobbe

Standupshowet "Dreper Det!"
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 4. mars 2020
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo