Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Festival:

Riksscenen/ Schous Kulturbryggeri fredag 27. mars 2020

Til årets festival samler vi noen av de beste fortellerne fra inn- og utland og lar dem gi oss sine historier. Historiene kommer fra fjern og nær, fra fortid og nåtid, og er kledd i mange drakter. Fortellerfestivalen feirer mangfoldet i den muntlige fortellertradisjonen, og viser hvordan den utvikler seg i vår tid.

Fortellerkunsten er folkemusikkens snakkesalige søskenbarn - sosial, medrivende og ikke minst folkelig i ordets bredeste forstand. Så det er bare naturlig at vi legger vårt hovedprogram til Riksscenen for andre år på rad. Musikken står sentralt i mange av forestillingene, fra barokkmusikk til folkemusikk fra inn- og utland. Som noe nytt kan du også som publikum bidra med spontane fortellinger med lav terskel i arrangementet "Få Høre!"Ellers spenner festivalen over et vidt spekter, fra internasjonale gjestespill og verksteder, tradisjonsfortellinger og mer moderne uttrykk som spoken word og storyslam. Fagprogrammet Fortellerakademiet/Studio Vega gir profesjonelle fortellere inspirasjon til kunstnerisk utvikling mens Fortellermønstring på Vega Scene er en ny plattform for fortellerkunst for et ungt publikum.Hvis du liker gode historier - godt fortalt - er Fortellerfestivalen for deg.

Velkommen til oss 27.-29. mars 2020!

Fortellerfestivalen 2020
Sted: Riksscenen/ Schous Kulturbryggeri
Adresse: Trondheimsveien 2, bygg J/K
Dato: Fredag 27. mars 2020
Tid fra: 09:00
Kategori: Festival
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Riksscenen/ Schous Kulturbryggeri
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.760896 - Latitude: 59.919898

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Riksscenen/ Schous Kulturbryggeri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Riksscenen/ Schous Kulturbryggeri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo