Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Gamle Raadhus Scene søndag 8. mars 2020

Feiende, følsom og lidenskapelig musikk strømmer ut i salen når virtuosene Diego Romero fra Argentina og norske Karl Espegard inntar Gamle Raadhus Scene. Duoen med fiolin og gitar spiller for fulle hus i Berlin og trollbinder sitt publikum med alt fra argentinsk tango og folkemusikk til romantiske, klassiske stykker. I mars er de tilbake igjen i Oslo. Det inviteres til å danse under konserten. Velkommen til en unik og stemningsfull konsertopplevelse!

Etter konserten fortsettes det med milonga med DJ Ina Eriksen frem til kl. 23.

Dørene åpner: 18.30
Konsertstart: 19.00
Milonga med DJ: 20.30
Slutt: 23.00

Diego Romero (1989) er en gitarist og prisvinnende komponist fra Tandil, Argentina. Han har spilt på landets største teatre som Teatro Colón, Teatro Gran Rex, Centro Cultural Kirchner og dessuten opptrådt på TV med store navn som Adriana Varela og Raúl Lavié. Med det argentinske dansekompaniet Potros Malambo har Diego turnert i både Argentina og Russland. Hans første soloalbum, Para un Comienzo, ble lansert i 2019 på Acqua Records, Buenos Aires. Siden juli 2019 er han bosatt i Berlin.

Karl Espegard (1983) er en fiolinist fra Drammen. Han har turnert verden rundt som solist og kammermusiker, bl.a. i Moscow International House of Music, Beijing Forbidden City Concert Hall og Munich Philharmonic Hall. I 2016 var Karl med å starte det kritikerroste tangobandet El Muro Tango, som slapp sitt første album “Nostálgico” i 2018. Året etter debuterte de i et utsolgt Royal Concertgebouw i Amsterdam. Her hjemme har han medvirket i produksjoner ved Det Norske Teatret og Nationaltheatret og jobbet med artister som Herborg Kråkevik, Alexander Rybak og Ylvis.

Video: Les mer her - Ekstern lenke

Argentinsk aften med Diego og Karl - Gamle Raadhus Scene
Sted: Gamle Raadhus Scene
Adresse: Christiania Torv 1, 0157 Oslo
Dato: Søndag 8. mars 2020
Tid fra: 19:00
Tid til: 23:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Gamle Raadhus Scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.740230 - Latitude: 59.909954

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gamle Raadhus Scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gamle Raadhus Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo