Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Utstilling:

S9 Galleri lørdag 7. mars 2020

Fra lørdag 29. februar til fredag 13. mars viser Odd Hoff-Petersen og Øystein Blegen Hoel collager og malerier i S9 Galleri på Grünerløkka.

Odd Hoff-Petersen er født i 1945, og utdannet ved Westerdal. Han er medlem av Tegnerforbundet/NBK, og har deltatt på kollektivutstillinger samt hatt separatutstillinger av bokillustrasjoner og bilder. Han har mottatt Tegnerforbundets reisestipend og Tegnerforbundets pris Kråkeegget for illustrasjon til plakat for Den Norske Bokklubben. Han har arbeidet som Art Director, grafisk designer og illustratør.

Om bildene sier han: Her leker jeg litt med farger, papp og papir og prøver å gi dem noen elementer med organisk uttrykk. Motivene kan være landskap, stemninger, essens av inntrykk, kanskje noe annet. La ikke titlene begrense deg. Tolkning er opp til den som ser…

Øystein Blegen Hoel bor og arbeider i Oslo. Det er først og fremst natur og mennesker som er utgangspunkt for hans arbeider. Ikke slik vi oppfatter det ved første øyekast, men heller krefter og motkrefter som ikke er helt åpenbare. Det han kaller energien bak fasaden.

Med mer enn 30 år som kreatør innen reklame og markedsføring har Øystein jobbet med et bredt spekter av visuelle virkemidler – og er blitt belønnet med en rekke nasjonale og internasjonale priser. Siden 2012 har han stilt ut i flere Oslo-gallerier – og i Bøler kirke.

Han har utdannelse innen markedsføring, journalistikk og visuell kommunikasjon. Kunstfaglig utdannelse fra Levende Verksted (nå Nydalen Kunstskole), samt privat undervisning og veiledning hos etablerte kunstnere.

Åpningstider: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00
Utstillingen kan oppleves t.o.m. 13. mars.
Hjertelig velkommen !

CoMa / collage og maleri av Odd Hoff-Petersen og Øystein Blegen Hoel
Sted: S9 Galleri
Adresse: Sverdrupsgt 9a, Oslo
Dato: Lørdag 7. mars 2020
Tid fra: 13:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du S9 Galleri
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.764357 - Latitude: 59.920271

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - S9 Galleri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved S9 Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo