Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 26. februar 2020

OMGOMGOMG KJEKKE UNGE KARER SKAL PRØVE STAND UP!

Kjekke unge Karer er en spretten, lættis improgruppe stapp full av entertainere. Med impro har de fylt både Litteraturhuset og Edderkoppen i Oslo, fon teltet i Sandefjord, det teaterhuset i Lillehammer og har flere(to) NM gull i teatersport (for juniorer) på hylla. De har erfaring fra revy, teater, musikal, podkast (spesielt podkast xD) og underholder overalt de er. Nå kastes de opp på STAND UP scenen for stort sett første gang. Det blir spennende, unikt, digg og sikkert litt ubehagelig for alle parter involvert, slik det som regel er når man gjør noe for første gang(IKKE TENK KOFFERT JEG MENER DET).

Hva koster det a?

Ordinær: 100kr
Student/fattig: 50kr

Hvem får jeg se?

Jonna:
Etter det sagnomsuste setet hans på åpen micc på bakeri Eidsvoll i 2018 har det vært stille fra Jonas Bern på Stand-up-scenen. Nå er han imidlertid tilbake, med mer materiale, mer gjeld og en «god» dose «selvironi» :P

TV:
Tevje Espeland er 183 cm høy og 80 kg. Han syns høyde og vekt er interessant, derfor står det der. Han har aldri stått stand-up før, men stuper naivt i det. Grunnen til at han debuterer her, er fordi han liker å drepe, men playstation har blitt ødelagt.

Søder Telje:
Terje Jacobsson (21) har aldri stått stand up før, og han hadde egentlig aldri tenkt til å gjøre det heller. Men nå skal han gjøre det. For faen.

Kveldens host:
Kvelden konferansieres mest sannsynlig av Tobias Kolbjørnsen, det pleier å være han og det ser litt ut som Martin Mathisen er strandet i Jessheim på tidspunktet, men vi får se ;))

Showstart mellom 20.00 og 20.08 engang

Vel møtt!

Standupshowet "Dreper Det!"
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 26. februar 2020
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo