Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Utstilling:

Sentralen lørdag 15. februar 2020

I en verden med overforbruk, har vi med tiden åpnet øynene og sett hva vi gjør mot kloden vi bor på. I 2019 kom FN ut med en rapport, som tok for seg hvordan våre handlinger påvirker tempareaturen på kloden, samt hvilke tiltak som må gjøres for at dette skal bli bedre. Noen av tiltakene gikk ut på å hindre avskoging og gjenoppretting av torvområder.
I en fotografisk billedserie fotografert i studio med en rolig belysning, står mennesket og planter sammen. Plantene vokser på deler av menneskekroppen. Fotografiene har et preg av en spennende belysning med klare detaljer. Dette med en dunkel stemning som kommer godt til rette og bygger oppunder budskapet til den fotografiske serien.
Fotograferingen av forholdet mellom mennesket og planter fra naturen, er med på å belyse de positive endringene menneskene har trådd i gang med, og fortsatt gjør i dag. Dette for at jorden skal bli bedre, noe som er svært dagsaktuelt. Ikke bare i Norge, men også på verdensbasis. Jeg fremmer dette ved å vise skjønnheten til planter og mennesker, samt skjønnheten de skaper seg imellom.

Mennesket og Planter
Sted: Sentralen
Adresse: Øvre Slottsgate 3, Oslo
Dato: Lørdag 15. februar 2020
Tid fra: 12:00
Tid til: 16:00
Kategori: Utstilling
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen
Romeo og umulig kjærlighet... mandag 27. juli 2020
Romeo og umulig kjærlighet... tirsdag 28. juli 2020
Romeo og umulig kjærlighet... onsdag 29. juli 2020
LUFTBARNET... lørdag 5. september 2020

Legg inn arrangement ved Sentralen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo