Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - For barn:

Norsk Teknisk Museum fredag 21. februar 2020

Bli med på miljøorienterte aktiviteter hele uken! Tegn fremtiden sammen med smått legendariske Flu Hartberg! Eller hva med å lage bivokspapir, som kan redusere plastforbruk, lage frøpapir som spirer når du planter det ut eller friske opp klær og tekstiler med nytrykk?

Vi ser også på ulike former for teknologi med et klimaperspektiv, på 1-2-3. Vi har også fått med oss illustratøren og tegneserieskaperen Flu Hartberg til vårt tegneverksted. Han er kjent blant annet fra Dagbladet og fra seriene Moderator (2016) og Fagprat (2007–). Hva med å tegne en visjon om fremtiden sammen med ham? I tegneverkstedet kan hele familien for eksempel uttrykke hvordan en verden i kollaps kan komme til å se ut - for så å komme i stemning for å redde den.

Glem heller ikke at museet har mer enn 100 prøv-selv installasjoner i vitensenteret og rundt 25 interessante utstillinger for enhver smak. Du kan faktisk bruke hele dagen på museet uten å se alt!
Se hele programmet på tekniskmuseum.no.

HER ER HELE VINTERFERIEPROGRAMMET:

11.30 – 11.45 MODELLJERNBANE
Opplev museets nye, store modelljernbane! Se selvkjørende busser og tog som snor seg gjennom alpelandskap og yrende byliv, med boligbygging, industri – og et helt tivoli! Kort introduksjon før modellen settes i gang. Passer for alle. Oppmøte ved søyle 5 i foajeen.

12.00 – 15.00 DYSTOPIA – ET TEGNEVERKSTED FRA FRAMTIDEN MED FLU HARTBERG (NB! 15.-18. februar)
I tegneverkstedet kan du tegne og utforske en dystopisk by sammen illustratøren og tegneserieskaperen Flu Hartberg, kjent for bl.a Moderator (2016) og Fagprat (2007–). Hvordan ser verden ut om hundrevis eller tusenvis av år? Vil verden være et goldt øde med roboter og bilvrak? Passer for barn fra seks år i følge med en voksen. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 3.

12.00 – 12.30 KLIMA OG TEKNOLOGI PÅ 1-2-3
Hvordan påvirkes klimaet av teknologi, transport og industri? Bli med på en lettfattelig omvisning der vi ser på ulike gjenstander opp gjennom tidene, med et klima- og miljøperspektiv. Passer for barn fra seks år i følge med en voksen. Oppmøte ved søyle 5 i foajeen.

12.00 – 13.00 BIVOKSPAPIRVERKSTED
Vil du bruke mindre plast? Lær å lage ditt eget bivokspapir og få et nytt matpakkepapir som kan brukes igjen og igjen. Ta med tynn, ren tekstil av bomull, så stiller vi med alt det andre! Passer for barn fra ti år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 3 i foajeen.

13.00 VITENSHOW
Bli inspirert av overraskende triks med fysikk, kjemi og flytende nitrogen! Se spennende eksperimenter med flammer, røyk og høye smell! Blir du truffet av en røykkanon? Passer for alle. Møt opp tidlig. Begrenset plass. Grupper og familier må gå samlet inn. Se nr. 101 på kartet. Showet foregår i auditoriet, ned trappa fra kafeen.

13.30 – 13.45 MODELLJERNBANE
Opplev museets nye, store modelljernbane! Se selvkjørende busser og tog som snor

15.-24. februar: Klimavennlige aktiviteter for hele familien i vinterferien
Sted: Norsk Teknisk Museum
Adresse: Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo
Dato: Fredag 21. februar 2020
Tid fra: 11:00
Tid til: 18:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Norsk Teknisk Museum
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.7805094 - Latitude: 59.96

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Norsk Teknisk Museum
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Norsk Teknisk Museum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo