Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 19. februar 2020

La meg starte ved å gjøre en antagelse. Du har vært og sett stand up før. La meg gjøre antagelse nr. 2, det var mange komikere som stod denne kvelden. Nr. 3, noen av komikerne var morsomme og kunne gjerne stått lengre mens andre var kleine og pinefulle å se på.
Hva hvis jeg fortalte deg at det fantes et sted i Oslo som har helt vanlige slike klubbkvelder, bare med den lille forskjell du får se mer av de morsomme og ingenting av de pinefulle? På Henriken, som eneste stedet i Oslo(som jeg vet om), får du 3 og kun tre kvalifiserte komikere servert, hver onsdag, på rykende, løpende bånd.
Så ta med deg venner, familie og fiender evnt. dates og nyt hveten (fra skille klinten (ugresset) fra hveten uttrykket ) aka de som DREPER DET av norske klubbkomikere.

Hvor mange penger koster det?

Student/fattig: 50kr
Ordinær: 100kr

Hvem skal jeg få se i kveld??

The Larsian (wow, kjip utdatert referanse):
Lars Hansen har holdt på med standup i mange år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikums dialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner. Denne kvelden er han ekstra klar, han har til og med forberedt seg med Power Point(spennende!)

Tærene(motsetning til hel-ene):
Helene Haugsten er et friskt tilskudd på norsk standupscene. Tross sin korte karriere, har hun blitt å se på bl.a. Ole Bull-scenen i Bergen i showet "Chillingsbolle". På scenen deler hun gjerne ekte og selvopplevde(selvopplevde også du!) historier fra livet sitt. Ved siden av standupscenen har hun en spennende idrettskarriere med bl.a. en soleklar sisteplass fra NM(minner litt om Nilsi sådan).

Kongen av Uhørt:
Sebastian Tjørstad er både standupkomiker, foredragsholder, danser, TV- og by-tryne. Han er den eneste ekte halve nordmannen, 90 cm med en herlig balanse av goodwill, arroganse og selvironi. Han har jobbet på de største scenene i landet, og hatt betydelige roller i diverse TV- og web- serier. En munnrapp multikunstner som oser av sjarm og gode vibber.

Kveldens Host aka MC(hva står det for, motorsykkel??) aka Konferansier(langt på norsk ass):
Tobias Kolbjørnsen

Showstart: 20.00

Vel møtt!

Standupshowet "Dreper Det!"
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 19. februar 2020
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo