Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Kirke:

John Dee fredag 14. februar 2020

Rockealliansen vender tilbake til John Dee for 18. gang! 14. februar står fem band fra Rockealliansen på samme scene. Hva med å ta med kjæresten på en litt annerledes valentineskveld?

Rockealliansen er et lavterskel-samarbeid mellom band, eksterne musikere og andre utøvere innen musikkbransjen som sammen skaper et nettverk av dyktige og dedikerte musikere. Rockealliansen gav ut sin første samleskive – «Allies in Arms» i 2015 og «Allies in Arms – vol.2» i 2017. Albumene er å finne på Spotify.

BORDERLINE BITCHES speller rock’n’roll. Legg til en god dose punk, en klæsj boogie og litt kjærlighet på toppen, og du får det beste som har kommet fra Oslo Øst etter hjulet (som blei funnet opp på Stovner i steinalder’n).

REDWING spiller egenkomponert musikk som rører ethvert rock’n’roll-hjerte, inspirert av band som AC/DC, Status Quo og ZZ Top. Med andre ord mye boogie og rett i fletta-rock’n’roll – rått og rett fra sjela! Bandets spilleglede og energi vil garantert smitte over på publikum.

ASTRADICA ble grunnlagt i 2009. Bandet holder til i Drammen og spiller en form for klassisk hard rock / heavy metal med elementer av thrash, der riff, soloer og den gode melodien er i fokus. Bandet startet som et soloprosjekt, er nå en kvartett. De slapp debutalbumet «Deadly Eruption» i 2017, fulgt opp av singelen «Alive» i fjor.

SPEIDERKORPS; 1. Aldri beredt, 2. Grunnlagt 6.6.(1)6, 3. Stiller opp med telt, 4. Tenner bål om nødvendig, 5. Tar noen sanger på strak arm, 6. Finner din gjenglemte katt.

S.E.C.T.1.O.N er et relativt ferskt band som kom til liv sommeren 2018. Bandet spiller groovy heavy metal og er musikk for folk som vil svinge seidelen høyt og løsne på stive nakkemuskler!

Dørene åpner kl.19.00 og første band går på scenen kl.20.00.

Sees!

Rockealliansen - Part XVIII på John Dee
Sted: John Dee
Adresse: Torggata 16, 0181 Oslo (Gamle Torgt. bad)
Dato: Fredag 14. februar 2020
Tid fra: 19:00
Kategori: Kirke
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du John Dee
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.750744 - Latitude: 59.916172

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - John Dee
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved John Dee her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo