Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Kolben Kulturhus tirsdag 8. september 2020

Etter en lang og suksessfull turne i hele Sverige, kommer Mia Törnblom endelig med sitt helt nye foredrag til Norge. La deg inspirere av Mias kraftfulle metoder og verktøy, og finn motivasjonen til å investere i deg selv og din egen utvikling. Inspirasjonsforedraget setter viktigheten av sterk selvledelse, medfølelse og tillit i fokus på en helt ny og øyeåpnende måte.
Med hjelp av mye humor, generøsitet og konkrete eksempler vil Mia vise deg hvordan du blir trygg på deg selv. Og hvordan du kan overbevise, gjøre et positivt inntrykk, ta plass og alt annet som er viktig for at du skal nå ut med det fantastiske du har å tilby.
Mia Törnblom er en unik formidler og en fantastisk inspirerende foredragsholder med en helt særegen stil. Hun er opptatt av at personlig utvikling skal være gøy og bruker derfor mye humor, kroppsspråk og selvironi i foredragene sine.
Det er bare å forberede seg på et svært underholdende foredrag med mange latterutbrudd og gjenkjennende aha-opplevelser!

Maria Suzanne «Mia» Törnblom er en svensk coach i ledelse, foredragsholder, forfatter og tidligere programleder på svensk radio og TV. Hun er en av Skandinavias fremste coacher, hun leder alt ifra de høyeste sjefer til fotballspillere og skuespillere både individuelt og i grupper. Som forfatter har hun solgt over en million bøker. I Norge har hun blant annet gitt ut «Selvfølelse nå!», «Du leder!», «Det er ditt liv!», «Så dumt!» og «Du selger!».

Atikko: MIa Törnblom
Sted: Kolben Kulturhus
Adresse: Strandliveien 1 - Kolbotn
Dato: Tirsdag 8. september 2020
Tid fra: 18:30
Tid til: 19:30
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kolben Kulturhus
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kolben Kulturhus her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo